Gzmdgn Kızlar merhaba, bebeğim bugun içinde beyaz ve yeşil pütürlerin olduğu sarı renkli koyu kıvamda kaka yaptı. Hiç bu kıvamda olmazdı. Aklıma takıldı. Sadece anne sütü alıyor ve 3ay 1 günlük. Kakamızın kıvamı çamur gibi.
Deletedmom224 Gzmdgn dün bir defa Benım oğlanda yemyeşil yaptı çamur gibiydi korktum açıkçası.bugünde birdefa yaptı ama sarıya dönmüştü hafif.fazla beslenme oldugunda oyle oluyormuş diye okudum netten.fakat bilmiyoruz tabi🤷🏻♀️Ama geçti cok şükür.
turkuaz1290 Gzmdgn bence çok normal günden güne kıvamları değişiyoor artık beyaz pütür ededikleriniz sütünüzün yağı yeşik ise fazla beslenmiş olabılır yada bir sebebi yok yeşil kakanın benm bebeğim 5ay8güblük 3bucuk aylık olana kadar hep yeşil yaptı
turkuaz1290 esraeylul34 bebeklerde ishal su gibi olur diye biliyorum su gibi değilde sudan daha yoğundisa ishal değildir ishal olsa ayrıca karın ağrısı olur ve ağlayabılır..
esraeylul34 turkuaz1290 valla o iştahlı cocuk gitti ya dogru duzgun emiyo suluydu baya sırtına kadar taşmıştı ağlama hâlinde de
turkuaz1290 esraeylul34 hmm bol bol emzirmeye bakın ozaman su kaybetmesin emmiyosa sağıp vermeyi falan deneyin..yada bir seferliğine mama verin mama anne sütüne göre daha kabız yaptığı için dengeleyebilir
turkuaz1290 Gzmdgn evet 4. ayına kadar öyleydi bazen yine arada ıkınıyor sizinkide gaz problemli bir bebek sanırım genelde gazlı bebeklerin ortak sorunları bunlar 🤦