GmzSnn MeralAymaz bebeğinizi yıkarken saçını tam duruLamadığınızda konak kesiLmeyecektir !! Banyodan sonra zeytin hapı iLe owaLayaram hafifçe kendi tarağıyLa tarayın zorLamadan
Annemmm Ben 1 kere zeytinyağı sürdüm 1-2 saat beklettim biraz kendi döküldü biraz hafif hafif acıtmadan taradım. Sonra banyosunu yaptırdım. O günden sonrada ince olanlar kendi dökülüyo ama kabuk bağlayanlar da var maalesef
Zeynep25 Banyodan yarım saat önce bebeyağı sürdüm canım banyodan sonrada bebek fırçası ile taradım 3günde bitti 😊
Duygu08 Merhaba , Bende banyo yapmadan 2 saat once zeytinyagi surdum ve yavas yavas ovaladim sonra banyo yaptik ve ince bir tarak ile hafif hafif taradim cogu ilk seferde gitti 3 defa ayni metotu denedim ve gecti suan konagimjz kalmadi .
MeralAymaz Bende dediginiz gibi zeytinyagi surup geriye dogru taradim ve yikadim ilk denemem tabiki kaldi bakalim bikac kere denileyecegim umarim faydasini gorurum bende cok tesekkur ederim kizlar :)
Smha Canim saf zeytinyagindan sasma bebeginin kafasina sur bebek taraklari var yumusacik killari onunla tara sonra yika bebegini haftada 2 kere yap gider ama sakin ugrasma elinle kabuklarla artar ve yara olur