mavera 21 gün oldu doğum yapalı bebeğim devamlı emmek istiyo bazen süt gelmiyo mama yapıyorum günde 3,4 kez.. iki saat emmedğinde sağıyorum bazen 40,bzen 60 cc geliyo mama vermezsem doymuyor bebeğim çok üzülüyorum 😐
Okurtperestanne mavera süt artırıcı gıdalar tüketin özelikle de su içmeye her zamankin den daha fazla önem verin. Eczaneler de çay var süt artırıcı ben humana still tea adı kullandığımın onun çok faydasını gördüm. bir de mümkün mertebe fırsat bulduğunuz da uyuyun. Merak etmeyin ve inanın sütünüz gelecektir ben de başta aynı sıkıntıyı çektim ama ben mama vermedim hiç inatla sütüm gelsin diye uğraştım ki çok şükür de oldu çayı da hemşirem önermişti ve en önemlisi çok fazla stres yapmayın o çok etkili
Meltemyildizz mavera canım doymadığına emin misin. Daha çok küçük. Sağdığın miktarlar iyi aslında. O zamanlarda sürekli memede kalmak istiyorlar belki ondan doymuyor diye düşünüyorsundur
bayankitapkurdu mavera humana çay, rezene, bol soğan ve dereotu bol bol su tüket. Karpuz da yiyebilirsin ama onu az az yemeye başla. Bunlar benim sütümü artırıyor. Alabilirsen yulaf al onu yap yr
bayankitapkurdu mavera bu arada 60-40 iyi sadece emmek istiyordur. Benim oğlum 44günlğk daha yeni 80 cc içiyor
mavera Okurtperestanne inşallah 🙏 çok teşekkürler, pek uyuyamıyorum yanımda kimse olmadığından onun da etkisi oluyordur elbet
Busrabera Duymadığından değildir belkide sizin kokunuzu istiyor daha dünyaya alışamadılar. Uyumak sütü çok arttırıyor bebeginiz uyuduğunda sizde uyuyun mutlaka
Betvol35 mavera sabah öğle akşam öğünlerine dikkat et yemeye çalış 2 saate emzirmeye çalış emdikçe sütün artar. Soğan Tahin Helvası ye bol bol su iç