Umitemre Merhaba anneler oğlum doğduğundan beri her kakasını gürültülü yapıyor bugün de mukuslu yaptı.araştırırken besin alerjisi olabileceğini okudum bilgisi olan var mi ben kendimce kolay oluyor die seviniyordum gürültüyü duyup hemen altını değiştiriyodum
Aryasare Umitemre Benim kızımda küçükken gürültülü yapıyodu. Mukus alerji belirtisi olabilir o konuda bilgim yok
Wolverine Umitemre doğduğundan beri kaka sesi duyarım hiç besin alerjisi olduğunu düşünmedim 2bucuk aylık bebegim. Ama besin alerjisi için kaka da kan en belirgin özellik diye biliyorum ve huzursuz oluyorlar bebekler
Beyzaerturk54 Umitemre benim kızımda 2,5aylık gürültülü yapıyor aynı şekilde benimde normal bir durum mu değil mi aklıma takılıyor sürekli ama hiç rahatsız değil gibi gözüküyor durumundan 😌
Fatihinannesiii Gürültülü kaka nasıl oluyor gazını çıkarırken kakasını yapıyor benim oğlumda 15 günlük. Gazını çıkarıyor da olabilir
Umitemre Fatihinannesiii gazını çıkarırken duyuyorum o normal.ama kaka yaparken daha fazla ıshal olunca çıkan ses gibi
Teachermom Umitemre kendiniz diyorsunuz ishal olunca gibi diye bebek kakasi sulu oldugundan oyle olmasi normal bizimki 4.aya kadar oyleydi mukus da olurdu.Eger mukus kaka goruntusunun onune gecmiyorsa sikinti yoktur bende zmaninda mukusa kaka kivamina vs.cok kafayi takmistim😄egzema ve kan en buyuk besin alerjisi belirtisi korkmayin.
Umitemre Esmataha biz üç ayı doldurduk gazını çıkarırkenki sesle kakasını yaparkenki ses aynı değil çok rahat ayırt edilebilyor
Esmataha Umitemre inşallah bişeyi yoktur normaldir canım bilemedim şimdi, bir doktora danışırsan için rahat eder.
Alinaninannesi Umitemre benim kızım da hep gürültülü yapıyor ☺️😅 mukuslu kakası da var hatta çişini bile gürültülü yapıyor bezi açıkken baya kaka yaparmış gibi ses çıkıyor 😂😂😅
Umitemre Alinaninannesi ayy ne çok gürültü çıkaranlar varmış çok şükür 😅 normal bi durum galibaa kafaya yok yere takmayayım
Tesekkur Kizimda gurultulu yapardi surekli doktorum alerji belirtisi olabilir ama tek bu medendem alerjidir diyemem dedi gercektende alerji cikmadi
Gtfssdh Umitemre benimkide gürültülü yapıyor memedede yapabiliyor bende diyorum acaba alerjisimi var günde 3 4 kere yapıyor bir hal oldu sizlerinki kaçar kere yapıyır
Umitemre Gtfssdh benimde emerken yapıyor hatta sonra konuşuyor sabahları yapıyor bugün akşam iki memeyide boşaltınca uyumadan bida yaptı
Deletedmom322 Umitemre benim bebeğimde ilk doğduğu zamanlar gürültülü yapardı hep, şu an 10 aylık ses seda yok 🤭 mukus hakkında bi bilgim yok 🤷🏻♀️
AselveAnnesi Umitemre benim kuzum 5 aylık olana kadar öyle yapıyordu ve sıkıyordu kendini :) ama herhangi bir sorunla karşılaşmadık çok şükür şu an 7 aylık normale döndü 😅