Bilge Ppmmm alıştıramadım 😂 evde çeşit çeşit emzik var. Philips avent air aldım bebeklerin %98 i tutuyormuş benimki tutmadı ama dene istersen
Betull Ppmmm canım ben avent aldım ve kızım şimdi ondan baska emzik emmiyor alıstırmaya gelince biraz azim ama bebek almak istemiyorsada almıyor ☺️
NarminaAbdullayeva Ppmmm ben hic vermedim. O yuzden tecrubem yok. Ama bi arkadasim icine igne ile anne sutu koyub veriyodu. Bi hafta falan. Sonra ogrenmis bebegi.
Betull Ppmmm valla canm ilk baştada öyle cok severek almadı sadece uykuya gecerken istiyordu halada aynı gün içinde emmiyoe sadece uykuya gecerken istiyor napsam alışmadı iyikide alışmadı sonra zorlanmayacagım
Ppmmm Bilge canım ama hep memede uyumak istiyor en azından emzik verebilirsem en azından bırakır belki çünkü boş boş emiyor emzik gibi 🤷♀️
Tugbabsra Ppmmm Philips avamet ti önermem benim kıxım onun hiç tutamadı çok büyük geldi wee baby aldım çok hafif damaklı çok sevdi
Meltemoyku Ppmmm Valla canm benim bebeğim kiraz uçlu emziği aldı anne göğsüne benzediği için sana da tavsiye ederim