sevilefemuhammet Oğlum 3 aylik göz köyü renk ama etrafında açık mavilemaviler olmaya başladı göz bebeğinin böyle bisey olabilir mi gözü maviye mı dönüyor acaba
sevilefemuhammet Ince bi çizgiydi sanki gittikçe çoğalıyor gibi ilk çocuk olduğu için bilmiyorum böyle bisey olabilir mi göz rengi doğarken belli olmaz mi
Gizemensar sevilefemuhammet 1 yaşına gelene kadar değişir diye biliyorum benim bebegim doğduğunda gözleri sanki koyu mavi gibiydi 1 aylıkken siyah oldu kahverengi oldu şimdi gözleri yeşil tonlarında 3 aylik 😅
emasskaraman 1 yaşına kadar bile değişiyormuş göz renkleri benim kızımın değişmedi ama değişebilir yani
sevilefemuhammet Bizimde koyu maviydi sonra etrafı böyle açılmaya başladı kayın pederimin gözü açık mavi hepsinin daha doğrusu baba tarafının ama eşimin kahve benim kahve olmaz diolar anne baba köyü renk die ama merak ettim bende
Songul1996 sevilefemuhammet googleye hızlıresim yaz orda resimyukle diye birşey çıkacak oraya tıkla ordan yukleyebilirsin
Rzgr sevilefemuhammet cocugunuzun gözleri kahverengi olacak muhtemelen. Oglum mavi gözlü. Dogdugundada koyu lacivert renkteydi. 40 indan sonra tamamen mavi oldu.