Minikhayat_1 Kızlar süt alerjisi bebeğinizde ne gibi reaksiyonlar verdi bide hangi mamayı kullandınız bu durumda
Miray00 Minikhayat_1 *hırıltılı nefes *kanlı kaka *yüzde egzama *semsert karın gaz çıkarsa bile rahatlıyamama *uyku sorunu Neocate mama verdi doktorumuz fakat biz kullanmadık diyet yapıyorum emziriyorum mamayı ne olur ne olmaz diye aldık fskst çok kötüydü kokusu öylede atıldı. :/ ama doktorumuz vanilya damlatabilirsin içmezse demişti
Dezemet Minikhayat_1 gaz sorunu, asiri kusma, hirilti, huzursuzluk ve aglama vardi. Diyet yapinca hepsi gecti
Kuzeyimm41 Miray00 benim bebeğim kolik. Hiç bir test yapılmadan süt alerjisi olabilir dedi doktor. Kolik bebeklerin genelinde oluyormuş o günden beri ben diyetteyim maması da alerjenik. Tadı ve kokusu berbat bildiğiniz üzere 😌 yani sizin saydığınız belirtilerden sadece gaz şikayetimiz var 🤷🏻♀️ Bende alerjenik bir bebek olduğunu düşünmüyorum sizce de öyle midir boşuna diyet yapıyormuşum boşuna o iğrenç mamayı veriyormuşum gibime geliyor. Normal bir mama alıp denesem eğer alerjisi varsa sizce hemen vücudundan anlar mıyım
Miray00 Yasinseyda ek gıdaya önümüzdeki ay başlıyacağız 4 aylık bir tedavi uygulandı nizim Buğday, süt, fındık, ton balığına alerjimiz var. Haziran 16 doktorumuza gidicez bakıcaz inşallah geçmiştir.
Miray00 Kuzeyimm41 eğer denemek istiyorsanız diyetinizde direk kaçak yapıpta deneyebilirsiniz eğer alerjisi varsa anlarsınız. Zaten alerji çok enteresan birşey biz ilaçta kullanıyoruz ben diyete başladığım gibi 10 gün içinde bütün belirtileri düzeldi.hatta o sıra bir sra yalnışlıkla tereyağı tüketmiştim hemen tepkime olmuştu bizde fakat şuan tüketebiliyorum işte hazirann 16 bakıcaz inşallah biz deri testiyle ögrendik 1 aylıkken şimdi 5 aylık.
Cansumeryem Miray00 diyet olarak ne uyguluyorsunuz biz de egzama şikayetiyle gittik süt ve süt ürünleri yasaklandı 6 ay 10 günlük ek olarak ne yedirecegimizi şaşırıyoruz 🙄
Miray00 Cansumeryem emzirdiğim için ben diyet yapıyorum şuan önümüzdeki ay bailıyacagız biz ama biz 4 aylık tedavi uyguladık şimdi doktora gidicez alerjimizin geçip geçmediğine bakılcak