EfeD30 3 aylık bebeğim.kabız oldu yapamadıği icinde ıkınırken kendini sıkmaktan ateşi yükselmeye basladı. 38i gördük. Kabizlik icin fitil uygulamak zorunda kaldim yapsın en azindan rahatlasin ateside normale döner diye. Kullanma klavuzunda fitili ortadan kesip verildiği yaziyor bebeklere. O sekilde koydum yarisini fitilin ama 2 saat oldu hala yapmadi kakasını. Ne zaman etki eder fitil bilen kullanan?
PrensSelim EfeD30 kullandığınız fitilin adı ne? Belli olmuyor bir kere kullandık anında yaptı,bir kere kullandık yaklaşık 13 -14 saat sonra yapmıştı
Tugbahamityilmaz Kimi zaman hemen etki ediyor kimi zaman üç dört saati bulduğu oldu canım kaç gün oldu tuvaletini yapmayalı
EfeD30 Tugbahamityilmaz 3 gündür yapmadi bu onu cok rahatsız etti sürekli ağliyo çığlıj çığlığa poposuna zeytinyaģi suruyorum karnina masaj yapiyorum zorla gazi cikariyo ama kakasini yapamiyodu bende fitil verdim ama daha etki etmedi 3 saat olacak nerdeyse
berat3347_ Bende kabızlık için kullanmıştım oğlum bir aylıkken hemen etkisini göstermişti 10 dakika içerisinde yapmıştı ama ben tamamını kullandım bolmedim şimdiye çoktan etkisini göstermiş olması gerekli
EfeD30 berat3347_ recetesinde bebeklerde ikiye bolerek yarisi kullanilir yaziyodu bende o yuzden yarisini verdim 3 saate yakin oldu hala etki etmedi
Fth Merhaba rahatlamadımı bebeğiniz birkaç gün önce benim bebeğimede aynısı oldu çığlık çığlığa ağlıyordu bende fitil verdim bu arada bebeğim dörtbuçuk aylık rahatlattı üzerine bayağı uyudu ertesi güne yaptı kakasını sanırım bütün gün sancılandığı için emziremedim kabızlığıda açlıktan oldu
berat3347_ EfeD30 bilmiyorum eczacı bize tamamını kullanmamizi söylemişti ve etkisinde dediğim gibi hemen gösterdi zaten kakasını yaptı mı hemen çıkıyor bir şey olmuyor siz gene bir sorun eczaneye
Sltn birsey soracağım fitil verince bebeginizin kakasiyla birlikte çıkıyor mu hemen? 4 ayligiz hep kaka sorunu oldu ama 3. Kez verdim 4 ayda toplam.Fitil vermek zorunda kaldım cuma günü kaka yaptı aynı gün az da olsa sonra ertesi günde yaptı bugün yine yapamadı çok sancısı olmadikca vermiyorum ama bugün çok sancilandi verdim yavrum iç çekip durdu ağladı baya ama sonra yapt bezine baktığımda önceki fitil de daha yeni Cikti bu normal mi ? Doktora suan soramiyorum aklıma çok takıldı da 😐