ilknurgoksu Deletedmom277 bu fikir aklıma hiç gelmemişti hep oyuncak dolaplarını araştırmıştım ama bu şekilde daha uzun süre kullanımlık bir ürün👌🏻Sayfaya bayıldım bu arada 😂baya güzel şeyler sepet doluyor yavaş yavaş 😂
Mumtehine ilknurgoksu aynen öyle bakalım daha ne süprizlerle karşılacağız☺️Rabbim bütün bebekleri korusun kollasın🙏🏽
Sedaozkul_52 ilknurgoksu Ben oyuncak sepeti istiyorum ördekli falan görmüştüm ondan alıcam sürekli dağıtıp toplamakta işime çok yarar diye düşündüm hemencecik toplar içine koyarım pratik
ilknurgoksu Misskokulum çekmeceleri küçük olanın mı ? Ondan arkadaşımda var ama yigit eymenin hep top araba falan büyük oyuncaklar onlara sığmaz ikea da ki yandan olan 3-2-1 şeklinde kutulu olan var onu çok istiyorum onunda hangi renk nasıl alayım bilmiyorum sepet alsam kullanışlı olur mu onu da düşünüyorum baya baya yazdım yine sana 😂😂
Misskokulum ilknurgoksu bana yazmiycan da kime yazcan😒😘 cok pahalı bir şey alma da sepet al koy bence en güzeli 🙈😍
Mom5874 ilknurgoksu Ben koçtaştan kumaş ağzı kapanır kutu almıştım şu an sığıyor otuncakları. Böyle bir şey almayı düşünüyorum https://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/2-buyuk-4-kucuk-beyaz-gri-sepetli-oyuncak-dolabi_pdp_549047728 Kitaplık alıp sepetler de koyulabilir
ilknurgoksu Mom5874 bununda renkleri çok güzel ilerde o da yaptığımda bende ikeadaki yandan Olan modelini beğeniyorum ♥️Ama kararsızım şimdiden kafama göre bir renk almak istemiyorum ilerde odası nasıl olur bilmiyorum o yüzden baya karışık da karışık kafam 😂♥️♥️
Mom5874 Deletedmom277 çok güzel, güle güle kullansın minik 😍 İstediğim gibi dolap bulamazsam ben de kitaplık alıp sepetlerle tamamlamayı düşünüyorum. Bana da iyi fikir gibi geliyor. Sizinki çok güzel olmuş 👍🏻 😊
Deletedmom277 Mom5874 Teşekkür ederiz☺️ Benim daha önce hiç aklıma gelmemişti, kesinlikle çok iyi bir fikirmiş. Yer açısından, odayı ferah göstermesi açısından çok işimize yaradı. Tavsiye ederim umarım gönlünüze göre bulursunuz☺️
Mom5874 ilknurgoksu Beyaz her odaya uyar bence 😊 kullanışlı bir şey alın ya da şimdilik sepet alın. Benim aldığım bu https://www.koctas.com.tr/fil-desenli-oyuncak-kutusu/p/2000026084 Oğlumun odası mavi, gri ve dolabımız da beyaz o yüzden odasına uyuyor 😊 Baya kullanışlı, şimdilik bunu kullanıyoruz
Mom5874 Deletedmom277 Teşekkür ederim, inşallah 😊 Ben ikeadan kitaplık alıp mutfağımda kavanozları koydum çok güzel ve kullanışlı