Muhammedyusuf Ya kızlar nasıl yapıyonuz yerine koyar koymaz ağlıyor :( meme de kalmak istiyor bazen tutuyorum bazen de ayağıma alıp sallıyorum nasıl sallamadan memeden alıp hemen uyutabilirim:(
Betvol35 Muhammedyusuf emzik ver hemen ağzına ben oğlumda emzik vermemiştim hep göğsümde uyurdu dalardı. Kızımda emziriyorum yerine yatınca açıyordu gözleri hemen memeyi veriyorum uyuyor dalıyor sonra kendi atıyor emziği çok rahatlıkmış🙂🙂
Ada_Deniz Muhammedyusuf 1 aylık bebeğim bizde aynı şekildeyiz ben çözümü memeyi bırakınca kucağımda gezdiriyorm yavaş yavaş sallıyorm öyle yatırıyrm tabi her zaman bu da sonuç vermior
Ada_Deniz Blgzr58 benimki de almıyor emzik başta ne güzel alıyordu sonradan almıor sürekli memede kalmak istiyor emdikten sonra oraya kafasını koyuyor ayrıldığı an uyanıor keşke emzik alsalr uyurlar o şekilde
Bravewomen Bende emzirip uyutuyorum iyice dalinca yerine koyuyorum besigi de bir iki salliyorum muzigide uzaginda acik birakiyorum..
Muhammedyusuf Betull28 benimki avent damaksız ama almıyor şerbet yapıp damlatıyorum onla bir iki emip bırakıyor
Blgzr58 Ada_Deniz aynen ya emzik alsalar emdikten sonra daha kolay uykuya geçecekler ne kadarlık bebeğin canım bu arada
Mirayecem Muhammedyusuf benimkide tam böyle. Yanımda yatırıyorum artık emziriyorum uyuyup kalıyo. Kaldırıp yatağa koyduğum an uyanıyor. Bende yanımda yatırıyorum artık nasıl düzelecek bilmiyorum 😣😣