Laloba Kızlar doktorumuz bugün çok fazla gazı var damla kullanın dedi ve metsil yazdı ama günde 3 kere 5 damla kullanılacak yazmış biraz fazla değil mi🙄
Ogullarinaasikanne Laloba doktorunuz dediyse doğrudur umarım fayda eder bizde ilk metsil kullandık asla fayda etmedi canım 😔 gaz zor bir süreç bizde çekiyoruz umarım atlatırız en kısa sürede
Deletedmom388 Laloba Doktor o şekilde önerdiyse doğrudur. Biz 4 kez 8damla şeklinde kullandık mesela.Her doktorun yöntemi farklı oluyor demekki🌸
Laloba Ogullarinaasikanne inşallah canım teşekkür ederim açıkçası doktor söylemese anlamazdım gazı olduğunu çünkü sürekli çıkarıyor gaz ve hiç ağlamıyorda sadece son 2 haftadır yer yemez kusuyordu mamayı🙄
Elifnur12 Svdasya canım bizimkine günde 4 kez 15 damla yazmıştı doktor çok değil mi bu? Benim gibi kullanan var mı simplexi
Hasret_AliAsaf Elifnur12 bende kullanıyorum aynı şekilde 15 damla ama günde en fazla 2 kere veriyorum oda yetiyor da artıyor bile😊
Elifnur12 Hasret_AliAsaf ay yalnız değişmişim bende 4 kez vermesi. 2 defa yetiyor sürekli halde mi kullanıyorsun canım gazı olduğunda mı sadece
Hasret_AliAsaf Elifnur12 bebişim şuan 4 aylık oldu ilk başlarda Hergün 2 kez 15 damla kullanıyordum ama zaman geçtikçe çok ağlayınca bacaklarını kendine doğru çekince kıpkırmızı olunca vermeye başladım şimdide ara da bir veriyorum 😊