Ogullarinaasikanne Kızlar doğru çıkıyor mu yapan var mı acaba ? hani hastanedekiler daha hassas oluyor ya o yüzden soruyorum
nazanay Ogullarinaasikanne Ben tartiyorum arada. Doktorundaki tartiyla yakin cikiyor. Zaten benzer cikmasalar bile, en azindan kendi tartima gore kac gr almis anlayabiliyorum.
Nuurrr Ogullarinaasikanne bizde tartıyoruz. Tartıya pusetiyle koyuyoruz, daha rahat oluyor. Doktorun tartısıyla 50-100 gr falan oynuyor ama fikir vermiş oluyor bize. Çok sık doktora gidemiyoruz çünkü malum süreçten dolayı.
My_son Ogullarinaasikanne ben tartiyorum gecen asida tartti hemen eve gelip tarttim 100 gr eksikti ondan. Bende oturtuyorum tartiya oyle tartiyorum yani doktora godemiyoruz en azindan ne kadar kilo aliyo almiyo mu fikrim oluyo
Ozgenur45 Ogullarinaasikanne canım ben önce kendim tartılıyorum sonra oğlumu kucağıma alıp tartılıyorum ona göre hesaplıyorum bizim kini tartıda tutunca ahlıyor bende böyle bi yöntem denedim 🤣
petitehatunn Ogullarinaasikanne bizi hemşiremiz koronadan beri arayıp bilgilerini alıyor hem tartıyorum hem boyunu ölçüyorum. Tartıda önce ben tartılıyorum sonra kızımı alıyorum kucağıma tartılıyorum. böylece hesaplıyoruz en fazla 100-200 gram oynar yani.
Ysmn99 petitehatunn 100 200 gr bebeklerde çok fark ediyor hastanedeki tartıda mı fazla çıkıyor evde mi
_pln_ Ogullarinaasikanne canım bizim oğlanın hastanede başka sağlık ocağında başka çıkıo kilosu en az 800 gram oynuo önemli olan ne kadar kilo aldığını takip edebilmek diye düşündüğümden evde tartıyorum hastaneyle yakın çıkıo. Eskiden kendim tartılıp sonra oğlumla tartılıyodum. Şimdi 10 aylığız direk tartıya oturtuyorum 😂