Deletedmom411 Bugün farkettim bebeğimin bıngıldağı çöküktü biraz su verdim sürekli emzirmeye çalıştım şuan uyuyor niye böyle oldu ki 😔
kardelen00 Deletedmom411 bende bir ara cok taktim bu olaya. surekli cokuyordu su veriyrodum vs. doktora sordum 4.ay kontrolunde. cok normal arada sirada orasi pit pit atar hatta damarlar dedi. tehlikeli olan sismesiymis.
sedaykn Deletedmom411 Benim kızımın doğduğundan beri öyle 13 aylık oldu yeni kapanmaya başladı da çökmüyor. Bizim gibi bıngıldağı genişse otururken çökük gibi olması çok normal boşuna su verip karnını şişirmeyin 🙂
Deletedmom200 Deletedmom411 benim bebeğimde de oldu ay ömrümden ömür gitti susuzluktan olurmuş çok şükür bı sorun olmadı kızımda daha 7 8 aylıktı şuan 18 aylık oldu
kardelen00 sedaykn benim kizim 4.5 aylik 4. ay kintrolunde doktor bingildagi genis dedi takip edelil dedi. sizinde oyleymis doktorunuz ne diyor bu duruma
Merve sedaykn benim kızımında baya geniş bıngıldağı. 10 aylık olmak üzere. 1 yaşından sonra kapanmaya başlayacak sanırım
sedaykn Merve Yani 18 aya kadar kapanırmış biz geçen ay gittik hala aynıydı bu ay elliyorum kapanmaya başlamış biraz
Deletedmom411 fatimas27 susuzluktan olurmuş öyle okudum yani tam bilmiyorum ishal kusma su kaybettiriyormuş bebeğe