Sumeyraaaaaaa Arkadaslar hamilelikten kalan koltuk altı kararması nasıl gider aldıgım halde almamısım gibi duruyo 🙄
Algun Sumeyraaaaaaa Hamilelikte benim de inanılmaz kararmıştı ve bu nasıl geçecek diye strese girmiştim. Ama zamanla geçiyor o kararma yok oluyor.
Mlkemrecre Sumeyraaaaaaa kaç ay oldu doğum yapalı canm..benim hamilelkte koltuk altim ve bı çok yerim karardı…çok şükür doğum yapalı 8.bucuk ay oldu kararmalarim gitti…sizde kafaya takmayın gidicektir..zmani gelince☺️
Selvaelyennn Sumeyraaaaaaa bendede var ve geçmiyor 5 ay oldu. Güzellik uzmanı bi tanıdık limon sür demişti banada hiçte denemedim ama blmiyorum
Lotuscicegi Sumeyraaaaaaa limon suyu ve karbonatın karıştırıp macun kıvamını getirip sürdüm haftada 1 kere falan geçti göbeğime de sürdüm hatta 😂
Tubaduran Niveanın yeni deodantı var süt özleri yazıyor üstünde günde 3 defa falan kullanıyorum rengi açılıyor gibi geldi bana.
Alinadefne Ay bn ıkı hamılelık gecırdım ınanılmaz kara idi şimdi acılıyo rengı ama ek olarak limon karbonat uyguluyorum
Leblebininanasi Angelmother Bende de aynı sorum var alip deneyeyim yıllardır kollarimi acmaya utaniyorum
Sumeyraaaaaaa Lotuscicegi biraz dah toparlanıyım bende yapmaya baslarım okadar kotuki yani hic sıfır kollu bisey giymek istemiyorum☹️