Kubuu1 Deletedmom331 dizlerimde sallayarak uyuttugum için elini tutarak uyutuyorum bır aydır şimdi 4. Ay atağında tüm düzenimiz değişti ama öyle deneyeblirsiniz tutturursa elleriniz
Sumeyye-buglem Deletedmom331 kendi kendine bıraktı uyurken artk ellerini kaldırmak fln istiyordu 3 buçuk aylkkken bıraktı 5 gün sonra 4 aylık olcak
12072011 Deletedmom331 1 yaşında hala kundak istiyor 😂 artık öyleki böyle bol sarıyorum elini filan çıkartıyor ama gene de uyurken istiyor yoksa ellerini nereye koyacağınımı bilmiyor anlamadım 😂
Deletedmom331 Sumeyye-buglem bizimde kaldırmak istiyor ama hep kendini uyandırıyor uyurken eliyle gözünü ovuşturuyor
xfundaaa Deletedmom331 12072011 Hiç dogru düzgün kundak yapamadim 20 gun kuvezde kaldi rahat alıştığı icin istemedi
Deletedmom381 Deletedmom331 benim kızım çok hareketliydi kendisi istemedi bir zaman sonra. Öyle bıraktık. Çok faydasını görmüştüm ilk aylarda
12072011 xfundaaa kız ben 3 ay direndim kundak yapmayacam yapmayacam benim oglum kolikti gece gündüZ toplam 2 saat uyurduk 😂ben kundağın ne olduğunu bile sonradan ögrendım sonra kaynanam birkere yaptı baktım 2 saat kesintisiz uyudu sonra bende yapmaya başladım ama ben yarım yapıyordum maksat elleriyle yüzünü dokunmasın
Bktzynp Deletedmom331 9 aylık yeni kendi kendine bıraktı uyurken artık istemiyordu. Genelde doktorlar falan ilk tek kolu açın bir kaç gün o şekilde uyusun sonra öbür kolunuda açın eğer kendini uyandırmıyorsa o şekilde devam edilebilir demişti
VERA19 Deletedmom331 40.günde bıraktım kundak yapmayı,başta çok zorlandık ama şuan ellerini hiç yüzüne götürmeden yatabiliyor🙏🏻
linakubra Benim kızım 4,5 aylık . Geçen haftaya kadar hep kudakla uyuyordu. Artık bıraktık. İlk başlarda uyurken çok irkiliyordu. Tam dalmaya yakın kollarını kaldırıp irkilip uyanıyordu. Şimdi yeni yeni alışıyor. Eskisi kadar irkilmiyor;)
Deletedmom331 linakubra eşim kızıyor bana denedim bi kaç kez çocuk uyuyor ne güzel alışsa ne olacak diyor 😁 uyanıyor hemen kundaksız
Kubuu1 Deletedmom331 o zaman şöyle yapwbilirsiniz mesela önce tek kolu çıkarıyorlar tek kolu kundakta kalıyor aşamalı birakiyorkar ☺️
Deletedmom331 VERA19 zaten gündüzleri hiç uyumuyor ki kundağı bırakınca daha zor oldu dayanamadım bende 😁