Aylinruya Kızlar 7 aylık bebeğim vaar uykusunda ağlıyor 3 gündür. Uyandırdığımızda hiçbirşeyi yok uyuduğunda bir süre sonra yüne ağlıyor çığlık cığlığa. Sizce sebebi nedir? Yaşayan varmı ? Ne yapmalıyım?
HaticErkanMiran Aylinruya benm oğlumda 2 yakın aynı durumu yaşıyoruz hiç bir bilgim yok bende bekleyeyim acaba korkuyorlarmi diye düşünüyorum
BiricikAilem Aylinruya Rüya görüyor olabilir mi? Benim oğlum da bazen ağlıyor iç çeke çeke😓😓 bazen kahkahalar atıyor dakikalarca. Rüya gördüğünü düşünüyorum.
Aylinruya HaticErkanMiran Gündüz uykularında hiçbir sıkıntısı yok sadece gece 23.00-02.00 arası böyle yapıyor
Deletedmom268 Aylinruya benım kızımda 2 ile 3 arası bı saatte çığlık atarak aglıyor sonra epey sakinleştirmek zor oluyor sonra uykuya dönüyor
Aylinruya BiricikAilem Bende rüya görüyor diye düşünmüştüm ama uyanıp uyuduktan sonrada mı devam ediyor rüya ve hep aynı saatlerdemi görüyor
BiricikAilem Aylinruya Hep aynı saatler olması falan değişik, başka bir şey olabilir. Başka ne gibi bir şey olacağı konusunda da hiçbir fikrim yok😓
BiricikAilem Aylinruya Maşallah diyelim öyle devam eder umarım. Üzülüyorum ben bebeklerimize bilmediğimiz bir sürü sıkıntıları oluyor, büyümekte büyütmekte zormuş insan onu anlıyor anne olunca.