Mom0870 Umik ben araştırdım Joie Multiply aldım yeni canım 900e düşmüştü e bebekte . 💕 Chicco Polly progress5 de güzel. Peg Perego da güzel . Bakabilirsin 💫
Betul055 Umik fiyat uygunluğu portatif diye soruyor iseniz ikea antilop hem içinden çıkamıyor basamak yok hem de çok yer kaplamıyor sağlam da
Ldy Umik ikea tek geçerim hafif temizliği kolay ön tabla çıkıyor masaya dayanıyor ( çocuk büyüdüğünde masaya uzanmak istiyor sürekli ) az yer kaplıyor . Bira büyüdüğünde belli süre oturuyor içerisinde sonra sıkılıyor hiç gerek yok çok pahalı şeylere .
Umik Mom0870 Ldy Ldy ebebekte bir tane var onu da çok beğendim İKEA’nınkine benziyor onu alıcam galiba masa ve sandalye şeklinde de oluyor
espalp Umik ay onu almayın nolur. Bende ondan var annemin evde duruyor o kadar dandik ki. Plastiği sallanıyor resmen. Oğlumu mu tutayım yedireyim mi bilemiyorum. Berbat bi şey
AselveAnnesi Umik ben onu kullanıyorum aşırı memnunum. Minderi ince gelebilir ama ekstra minder konulunca çok iyi oluyor.
Deletedmom388 Umik Stokları güncellendimi bilmiyorum ama Joie Mimzy Lx cok güzel tavsiye ederim👍🏻İkea antilop da güzel ama joie de daha uzun süre vakit geçirebiliyor rahatlıkla
kutsaltiramisu Umik ikea kullanıyoruz çok memnunuz. Taşıması kolay ve demonte olabiliyor istediğiniz yere götürebiliyorsunuz. Dik durabiliyor içinde. Temizlemesi de çok kolay
Duruu1 Umik https://www.chicco.com.tr/urunler/8058664080663.chicco-polly2start-mama-sandalyesi.yemek-zamani.mama-sandalyeleri.html canım benimki bundan memnunum ama çok yer kaplıyo eğer alanın geniş se kullanışlı güzel ben memnunum