Kontakay Merhaba kızlar bebeğimin uyku düzeni fazlasıyla şaştı bu aralar gece 2 de yatıp sabah 12 de uyanıyor😯 ergenler gibi😂 ne yapmalıyım gündüz uyutmasam mı gündüz de 3 kere uyuyor toplm 3.5 saat 6 aylık
deletedmom173 Kontakay gündüz uykusu çok önemli bizimde çok düzensiz uykularımız oturtamadım sakın öyle bir yanlış yapmayın gündüz uyumazsa bebek yorgun olur yorgun olan bebekte huzursuz olur ve uyumaz
Tubad Kontakay erken uyuması için erken uyandır sistemini uygula. Ilk gün sabah 10 da kaldır akşam 10 da yatır. 2. Gün 9 da kaldır 9 da yatır. Böyle böyle günlük sistemin neyse ona çek.
deletedmom173 Kontakay üzülme çoğu anne aynı sıkıntılar içerisinde inan benim oğlum da. Sabah 6 30 da uyanıyor düşün artık
Berken [bilinmeyen] merhaba bebeğim 4 aylık ben yaZınızı okudum dün 10 da uyandı (gece 3,4 ten aşağı uyumuyor doğdu doğalı böyle) 12 de uyuttum yarım saat sonra tekrar kalktı tekrar uyuttum bi 1 buçuk saat yattı toplamda tekrar 2 saat arayla uyuttum 5buçuk gibi uyku olayını bitirdim. Buaralar saat olarak az ara koysamda süreyi uzatsamda uyumuyor hiçbiri fayda etmiyor. Tekrar uzun uyku uyumadı. 8 gibi 15 dk kestirdi şekerleme yaptı diyelim uyandı naptıysam uyumadı saat 2 ye kadar ve şuan saat 5 uyuduğundan beri 3 kere uyandı. Bizdeki anormallik nedir bi atak haftası bukadar etkilermi. Doktorada götürdüm hiçbirşeyi yok
Berken [bilinmeyen] bugün 8:50 de uyandı tekrar uyutmadım şimdi altını değiştirip karnını doyurup uyutucam bakalım bugünki uyku rutini nasıl olacak umarım düzene girer 😞