Bernaaazynp Kızlar keçe etkinlik kitapları hakkında ne düşünüyorsunuz montessori eğitimi için çok faydalı kızım 11 aylık olmak üzere kitapları çok seviyor bakmayı sayfalarını çevirmeyi YIRTMAYIII 🙄 Yırtılmaması açısından nasıl. alan memnun kalan . Pahalı bi kitap 300 lira güzel bişey yaptıracaksan sizce yaptırmalı mıyım alıp köşede kıyıda atılıp durur mu yani kıyafet vs başka bişey mi yoksa kitap mı?
Guligul Bernaaazynp onun ne oldugunu bilmiyorum hic duymamistim arastiracagim. Fakat 300 tl bir kitap icin fazla degil mi 🤔 bu miktara bircok farkli kitap alinabilir sanki..
Deletedmom268 Bernaaazynp bende merak diyorum canım geçenler de bakmıs tım ama cok pahalı verdikleri keçe yanı
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bernaaazynp Ben cocuk gelisimi mezunuyum bir kac kece, fermuar, dugme, citcit, cırt cırt, ip ile cok guzel seyler yapiliyor biraz da elyaf. Proje için lisede çok yaptık. O kadar paraya 10 ane yaparsınız 🤗
Kuzum35 Bernaaazynp bence gereksiz onun yerine farklı kitaplar alabilirsiniz yırtabilir ama en azından farklı farklı görselleri görmüş olur keçeden bir süre sonra sıkılacak.
123Balyankliponcik123 Kuzum35 canım keçe kitap öyle resimli değil ince motor gelişimi için çok önemli mesela şekilleri birleştir ayakkabı bağlama dugme iliklemek gibi yani ben öyle yapiyorum
123Balyankliponcik123 Bernaaazynp vallahi canım ben oğluma yaptım isteyen oluncaya sattım o keçe kitap ince motor gelişimi için çok önemli
sedaykn 123Balyankliponcik123 Bunun için 300 lira vermesine gerek var mı ? Evde kendi de hazırlayabilir etkinlik olarak
SeverusSnape Bernaaazynp ya ben de bu başlığı açtım sizinkini görmeden, burda bekliyim en iyisi 🙈 Bebek dokun hisset, sesli ve montessori kitaplar arıyorum. Önerebileceğiniz kitaplar varsa çok mutlu olurum kızım 10 buçuk aylık 🙏🏻😊
[silindi] Bernaaazynp ben kendim yaptım eğer aynı kitaptan bahsediyorsak ama bir eğitici oyuncak da olsa, 300lira nedir ya ?! Ekmek kaç lira Türkiye de neler oluyor ? 🤦🏼♀️ Devrelerim eror verdi..
Sblsrgnsn Bernaaazynp bende gordum cok guzel faydali birseye benziyor ama el emegi var diye fiyati yuksek tutuyorlar 300 lira degmez vaktim olunca makzeneleri alip kendim yapmayi dusunuyorum inan butun malzemeleri alsan 60 70 lira anca gider ondan da kac tane kitap cikar eger elin yatkinsa vaktin de varsa bakarak aynisini yapabilirsin bence
Birminnosannesi Bernaaazynp Çok güzel görünüyor bahsettiğiniz kitaplar. Ve gelişimi için önemli olabilir ama fikrimce olmazsa olmaz değiller. 300 lira çok para gerçekten. Biz de dün biri hışırtılı olmak üzere 7 kitap bir de zeka kartları aldık 300 lira tuttu. Netten en ucuzlarını araştırıp bulup aldık. 7 kitap aldık ama ona rağmen çok para işte düşününce.
Deletedmom268 Sarisin resim atabilir mısınız bı sayfa falan kendiminzın yaptıgımız nasıl gozukuyor acaba benım malzemem var evde yapsam olur mukı
doruk33 Bernaaazynp illa keçe olmak zorunda değil ki kalın karton kitaplar var yırtılmaz renkleri canlı 300 TL tek bir kitap için çok geldi bana
Sarisin Deletedmom268 Eğer dikiş makinesi varsa çok kolay olur diğer türlü elde dikmek aşırı zor çok uğraştım ben sağlam olsun istedim yapıştırma falan yapmadım düşünün her yeri dikiş bitene kadar bıktırdı 😫🙈 burada paylaşmıştım bulup etiketleyeyim sizi 🥰
Bernaaazynp Kızlar çok sağolun hepiniz gerçekten çok pahalı ama olmazsa olmaz değil kendim de yapabilirim instagramda keçe kitap diye aratırsanız bi kaç sayfa var bakabilirsiniz resim isteyen arkadaşlar. gerçekten çok güzel kitaplar ince motor gelişim için. Ama 300 lira için şu dönemde kaç takla atıyoruz he çocuğum için değer mi tabii ki değer ama şu an için daha farklı şeyler de işimizi görür diye düşünüyorum çok kararsız kalmıştım sağolun hepiniz.
Deletedmom268 Bernaaazynp canım printers diye dergi var orda baya modelleri yapım asamaları var bakabilirsin
Bebem Bernaaazynp ben yeni sipariş verdim instagramdan çok hoş bence duyusal kazanımlarına hitap ediyor algılarını yükseltiyor 20-25 ebatlarında 120 TL Kargo ile beraber çocuk kitapla ne kadar iç içe olursa o kadar okumaya hevesli olacaktır