Elizan28 Yabrukus canim normalde zamani var ama bizim yakin eczanemiz var o açıldıktan 6 ay kullanilir dedi tesiri geciyormus sonra . biz oyle yapariz kuzenim falan
Yabrukus Elizan28 6 ay mı ? Biraz uzun değilmi canım eşimede eczacı calpol kakalamış yeni bi tane o var demiş eczacıda abi calpol açıldıktan sonra 10 günde etkisi gidiyo diye saçmalamış öğrenmek istedim bilen varmı doktorundan falan sorarak.
Deletedmom131 Yabrukus Ben eczacıyım serin ve kuru bi ortamda (oda sıcaklığı) son kullanma tarihine kadar kullanabilirsiniz
Ozlemberkay Deletedmom131 cnm bide bisey soracgim termometre alcgim odanin isisi icn. Eczanden varmi acba daha once hic alamdim bilgm fln yok ve ne kadar acba bilgi versn sevinirim
Deletedmom131 Yabrukus Siz bilirsiniz ben bu işi yıllardır yapiyorum. Bana güvenmiyorsanız prospektüsü okuyun aynı şey yazacaktır
Nereidd Deletedmom131 forumun genel kuralı gibi bişey bu sizle alakalı değil, doktor eczacı vs söylemi değil de hep bi tecrübe arayışı var. “ başına gelen var mı” en çok sorulan soru sanırım 😁
Yabrukus Deletedmom131 yok canım yanlış anlamayın eşimede bir eczacı 10 gün demiş ve calpol vermiş teşekkür ederim cevabınız için ben💐
Kuzumveben [bilinmeyen] bana hemsire oyle dedi benim ilk bebegin pek bilgim yok ama o sekilde dendi bana