Nil3120 Deletedmom297 3.ayda meme düşkünlüğü oluyormuş sürekli emmek istiyorlar ben sürekli emziriyodum emzirirken Arada ki bag da güçleniyomuş o yüzden az emziripp sık emziriyordum 😊
Deletedmom297 Nil3120 Hi bunu bilmiyorudm benimkide oyle az emiyor sık sık emiyor bide surekli baş parmagini emmeye basladi 2 3 gundjr
Deletedmom297 Limonlusu Olabilirr. Ama eline verdigm oyuncaklari azina goturmyyor ama surekli parmak agizda bas parmagini emiyor hahha
Nil3120 Deletedmom297 dişi kaşınıyosa ondandır benimki de öyle 3 buçuk aylıkken çıkardı diş şimdi 4bitiyo hala agzına götürüyor elini bazen öyle uyuyo şimdilik fazla müdahale etmiyorum
Deletedmom297 Nil3120 Aaaa dis olabilir aslinda cidden nasil anlicam. Beyazlik var gibi çok az azinin alt disler kisminda
Cananne1 Deletedmom297 benim bebeğim de 2 aylık aynı durumdayım üstelik bir ay sonra işe başlayacağım, bence de çözüm önerisi olan yok mu??
Deletedmom297 Nil3120 Him. O kadar bisey yok galiba diş degildir dha kucuk. Ama bilemiyorum olada bilir hayurlisi artik 😁