nazanay Denizanne 12 aylikken boya aldim. Bildigimiz boya, defter, kalem vermedim hic. Onun icin daha cok kucukler. Tehlikeli olabilir. Ben su asagidaki boyalari aldim kizima. https://www.mucitpanda.com/carioca-teddy-sekilli-kirletmeyen-mum-boyalar-6li
Sakura-chan Denizanne boyama kitabına gerek yok. Rastgele karalıyorlar . Önüne bir kağıt falan koy karalasın . Ama yanında sende ol .
sedaykn Denizanne 13 aylık verince hoşuna gidiyor ama maalesef hep ağzına sokuyor henüz boyaları. Sonra başlıyor her yeri boyamaya 😂
zumramomm Denizanne ayy sorma canım almadigi şey yok valla🤣 disler tamamlanınca biter diye düşünüyorum.🤷
Gunes1 Denizanne Yaa benimde bebeğim o aydayken aynı yazı banada gelmişti gidip bi heves boyama kitabı ve kalemleri almıştım ama yapmadı 😃😃 sonra boyama kitabını yırttı 😂
hafsahamza Bebeğim 11 aylık ablası boya yaparken öğrenmiş baktım boyaları aldı eline karaliyo yapabilirler yani :)
Mom5874 Denizanne bebek için rahat oturacağı, kullanışlı, tehlikeli kimyasallar boya içermeyen kaliteli bir şey olmalı . Detaylı bakamadım ama ahşap istiyorum 😊
cerennaslann Denizanne 11 aylıktı eline ilk kalem verdiğimde tam karalama yapamıyordu ama tutuyordu çok güzel şimdi 13 aylığız carıoca jumbo marka keçeli kalem kullanıyoruz çok rahat çizip karalıyor