Kaderyas032717 Yamac0144 merhaba ben de ceyhandayım sütüm var ama doktorum kilo almıyor dedi ve günde 2 kere mama vermemi söyledi ek olarak mamaya başladık ayriyetten emziriyorum da adananın neresinden acaba ?
Hulyasuthan Yamac0144 merhaba bi hastam.icin acil anne su tu ne ihtiyacimiz var istanbuldayiz ama kargoyla donmus sekilde alabilirmiyiz acaba kanser hastasi beyinde tumor var 4.5 cm lik tek tedavisi anne sutu yardimci olabilirseniz allah riza icin
Yamac0144 Durdudilerrr herhangi bi çaba göstermedim ırsi galiba hatta azalsın die ada çayı içiyodum göğüslerim çatladı😞 bebeğim içerken boğulacak gibi oluyo ve kusuyo herşeyin fazlası zarar işte artık sağmamaya başladım sağdıkça çoğaldı çünkü
Verabahar Kaderyas032717 sütünüzün kalitesi için lactamil anne sütünü deneyebilirsiniz bende aynı sıkıntıyı yaşadım.
Hulyasuthan Yamac0144 sutunuzu dondurucuda buz haline getirmeniz gerekmekte. Bi arkadasimiz yazmis madoda buz torbalari varmis ancak imkan yoksa eger buz dolu posettlerin arasinda kargo ile iletebilirseniz cok memnun olurum🙏🏻
Hulyasuthan Yamac0144 tamam buz halindeyse kargoya vereceginiz kolinin icinede donmus buz paketleri koyarsaniz sutler gelene kdar bozzulmamis olacaktir.
Zeynep1453 Hulyasuthan otobüsle yollasa daha çabuk gelir kargoda bozulabilir o kadar kısa sürede gitmez