mihrosum Kullanıp memnun kalan yada kalmayan var mı? Gecmeyı dusunuyoruz kabızlık gaz problemi yapar mı acaba
Eymeniim mihrosum internette en uygun BG STOR satiyor 800 Gr 75 tl biz ordan sipariş veriyoruz oraya bakabilirsiniz
Kbrkbr07 mihrosum ya benim bebeğim de 6 aylık anne sütü verdim ama hiç kilo almıyor herkes zayıf diyo şimdi ek gıda veriyorum ama yine aynı bende mi mamq versem kilo aldıran mama hangisi acaba
Yusram-47 Ayda ilk onu aldm şuan bebelac gold kullanıyorm 2 numara mama kullananan arkadaşlar acaba hangi mamayı kullanıyorsunuz ve hangisini önerirsiniz
Birkoalaanasi 4 aydır 2 numara kullanıyoruz, kabızlık sorunu hemen hemen her mama da oluyor, mamayı hazır ettikten sonra bir çay kaşığı zeytinyağ ekliyorum çok huzursuz ve ıkınma olduğunda 🍒
Melegimsin Birkoalaanasi benim bebegimde basladigimdan beri gece uyanmasi olmuyo sizinde oyle oldumu cok tok tutuyo galiba
AnneBebek1 Kbrkbr07 kilo almıyorsa ver canim 6 aydan sonra mama vermeye basladim günde en fazla 2 defa zaten sevmiyor mamayi ama yinede kasikla veriyorum kiloda almaya basladi ek gidayla falan
Emeliss Kbrkbr07 anne sütü alıyorsa hiç mamaya girmeyin besleyici irmikli keçiboynuzu ünlü falan kilo aldıracak kaşık mamaları kendiniz yapın ama eğer sağlık boyutunda sıkıntısı varsa doktor tavsiyesiyle başlayın
Kbrkbr07 mihrosum aynen benimde sütüm var ama almıyor çok üzülüyorum insanların baskısı beni mahvetti
Kbrkbr07 mihrosum Hepsiburada da var şimdi baktım da nasıl kullanayim ve ne kadar sürede kilo aldrr 0-6 yazıyor biz 6 aylığız kullanabilirmiyz
mihrosum Kbrkbr07 canım benim 6 aya kadar 1 numara 6.ayda 2 ye gecmek lazım. Bız sımdı bulamıyoruz. Bu arada normal de 65 TL. İnternete hem guvenıp alma hemde pahalı tabsıye etmem. Bızde 6.aya gırcez iste 2yr gecmemız lazım ama mama yok piyasada. Sımdı esim konustu eczacıya telefon verdik gelince arıcaklar. Gelince sanada haber edermnıstersen
mihrosum Kbrkbr07 uzulme canım. Kimsenin seni uzmesone izin verme. Kızın tam kac aylık kac kg suan. Bak benım kızım 34 haftalık dogdu miniciktı yavrum
Kbrkbr07 mihrosum bende eczacıyı aradım haber verelim dedi çok teşekkür ederim canım onun dışında var mı önereceğin kilo aldıran mama
mihrosum Kbrkbr07 aptamil den hıc memnun kalmadım hıc ama hıc. Aptamil prosyneo iyiydi. Bugun bir sma denıcez
MelekAras Eymeniim siz ciddi msiniz biz çok pahalıya alıyoruz demekki o kadarda internette araştırıyorum ama uyguna alamıyoruz pek