Serpil32 10 aylık olucaz ek gıda ve anne sütü ile besleniyor ama su içmeyi reddediyor, günde 2 3 yudum onuda zorla içiriyorum🤦🏼♀️ sizin bebişler ne kadar su içiyor
Fulyag Serpil32 Benim kızım da su delisi elinden düşmüyor bezler hep dolu 😄 suyu birşeyle tatlandırmayı denediniz mi pekmez bal gibi ya da içine biraz limon sıkılabilecek meyve sularının az miktar suyuyla belki içer 😌
melisaninannesi Serpil32 benimki de kaşıkla içiyor zaten alıştırma bardağıyla versem boğazında kalıyor çok öksürüyor ya da kusuyor
balannesiii Serpil32 benim oğlumda sevmiyordu aventim pipetli bardaklarından aldım şimdi o şişeyi günde 2 3 kere dolduruyoruz cok seviyor tavsiye ederim almalısın🤲
gokcekizinannesi Serpil32 benimki de içmiyor kaşıkla bir kaç yudum verebiliyorum ancak. 8 aylik olmak üzere.
Biricik01 Serpil32 ayy ben onları da denedim içmeyen bebek içmiyor yani,çıldırıyorum artık tükürüyor sürekli zaten sürekli kabız.Alistirma bardağı siparişi verdim bakalım son umudum o🤦♀️
Fulyag Serpil32 Umarım yarar bir de pipetli suluk deneyebilirsiniz çocukların genelde ilgisini çekiyor kızım sırf çekmesi hoşuna gittiğinden keyfi bile içerdi 😁
Serpil32 melisaninannesi evet ya bende alıştırma bardağıyla veriyorum 1 yudum çekiyor genzine kaçıyor sonra istemiyor, kaşıkla deneyeyim kaşığı reddetmiyor 😊
Ebruk42 Biricik01 benim bebegim de 10 aylik bazen siringayla bazen bardakla bazen de devam sutu icme saati gelince (kendi istiyor) icmeden once suya mama eklemeden suyu iciriyorum sonra devam sutu hazirlayip iciriyorum ancak bu sekil su iciyor
Serpil32 balannesiii aa 2 3 kere dolduruyorsunuz😳ne güzel maşallah kaç aylık bebeğiniz? Aventi biliyorum ama Pipetle içmeyi bilmediği için almamıştım
Aryaarya balannesiii pipetli bardağa nasıl alıştırdınız? Kaç aylık ? Benimki diş kaşıyıcı olarak kullanıyor
balannesiii Serpil32 16 aylık canım 10 aydan beri böyle devam ediyoruz biberonla veriridm bir yudum bile içmezdi benim oğlumda içmeti blmiyordu ama deneye deneye buldu bebekler cabuk öğreniyorlar bence almalısın canım
Fulyag Aryaarya Youtube da pipetle su içmeye alıştırma videosu var ben kızıma öyle alıştırdım bakabilirsiniz 😊
Fzkn 1 yaşında yız 6 ayda başladık su içmeye ne özel bir suluk nede başka şeyler aldık. Normal bardaktan ve bildigimz su şişesinden içiriyoruz özel bişey denemedim ama su içtikten sonra sevindiginizi gösterin veya alkış yapn gerçekten işe yarar🤲🤗