Pinarerva1356 Arkadaşlar kayınvalidem annem bebegin hiç 5 aylik bebege benzemiyo cok zayıf diyolar 7 kilo az mi😭😭
Zeyno111 Pinarerva1356 5aylık bebek ne kadar olacakmış 10 kg falan mı 😳7ay gayet ideal iyi bir kilo ortama içerisindesiniz millete bakmayın
Oglusum5357 Pinarerva1356 zaten bu cocuklarimizi hic bi zaman millete iyi gosteremeyiz gayet ideal hic canini sıkma 🤗
Yyyenianne Pinarerva1356 benim oğlum da 5 ay 10 günlük 9.200 kilosu ve sadece anne sütü alıyor bana da her defasında az emzir diyorlar ne yaparsanız yapın memnun olmayacaklar 3-4 saatte bir emiyor aç mı bırakayım anlamadım 🤦🏻♀️ Kendim doğuma 62 kilo girmiştim şu an 48-49 kiloyum sen çok zayıfladın kurudun çocuğa mama ver diyen de var.doğum kilosunu veremeyene de kilosu gitmedi diye laf ediyorlar yani sonuç ne olursa olsun laf ediyorlar o yüzden bırakın konuşsunlar 😑
Pinarerva1356 Zeyno111 ya ne bilim o kadar cok üzülüp ağlıyorum ki ac birakiyosun bebegi diyolar en sonunda sinirlenip tavuk pilav mi vercem 5 aylik bebege dedim canım çok sıkılıyo valla bu duruma
MS-01 Pinarerva1356 banada zayif gibi görünüyor gözüme esimin annesi falanda hep zayif siyordu eşim gayet iyi diyor bizimde 5 aylık 7 kilo gayet iyi aslinda birde hareketliyse zaten boğum bogum kilo almaz alsa da hareket edemez cocuk
Zeyno111 Pinarerva1356 Neden ağlıyorsun canım 7kg çok iyi kilosu sen ne bakıyorsun eskilere bakılsa anannemler bebe bisküvisini ıslat suyla yedir çorbaya doğra ekmeği yedir der hep ben He der geçerim 🤣
Pinarerva1356 Sütün yok senin çocuk ac kaliyo mama ver diyolar eee mamada veriyorum almiyo kilo ne yapim 😭 sıkıntıdan sütum gidicek diye korkuyorum zaten bu aralar emiyorda fazla en çok ta anne sütü veriyorum sütün yok diyolar 😭😭
ByAslan Pinarerva1356 çok fazla takılıyosun ben olsam duymam meme emen bebeğe neden mama veriyim ki başkaları kilosuna laf ediyo diye kendine haksızlık yapıp üzeceğine annende olsa lafını söyleyip susturmayı öğrenmelisin sen annesin başkalarının değil senin yaptıkların önemli 🌸😉