Trabzon Kızlar kızım yaklaşık 3 gecedir uyaniyo 3 lerde yaklaşık 1.5 saat uyumuyo önceden hiç böyle bişey yapmazdı 1 haftadır uyku saatinide 11 yaptı 😔 beden böyle oldu acaba
Zeynepeceninannesi-3 Trabzon benim kızım da 6buçuk aylık gece 2 3 gibi uyanıyor başlıyor kahkaha atmaya bi türlü uyutamıyorum oyun istiyor karantinada düzen kalmadı napcaz bilmiyorum 🤦♀️😬
Yarimderin Trabzon benimkide öyle oldu nedenini bende anlamadım ama sonra geçti uyku saatini erkene çekti benim kızımda akşam 6 gibi uyuyup 7 de uyanıyor sonra 10 a kadar uyanık uykusu da gelse direniyor sonra gece uykusuna geçiyor
minnakbaby Trabzon gec uyudugu icin olabilir mi acaba biz de bazen oyle oluyor gece boyu rahat uyuyamadiginda oluyor ama guzel uyudugu gunler uyanma olmuyor.. saatlere cok dikkat esin gunduz ve gece uyaniklik surelero cook onemli gercekten. Dün saatleri cok guzeldi gece super uyudu ama bugun gece beni cok yordu galiba aksam uykusuna gec yatirdim ondan 😒
MerveNurT Trabzon benim oğlumda 5 mi 6 mı ayından sonra oturdu düzeni akşam 8 gibi yatırıyorum sabaha kadar uyuyo kaltığında direk emziriyorum akşamları yatarken yanıma alıyorum uykusundan uyanmadan emziriyorum onunta etkisi oluyodur anasına çekmiş birazda uykusuna düşkün olunca şimdi 7 ay 17 günlük o aylardan sonra öyle uyku düzeni devam etti bir sıkıntı olmadı çok şükür aynı düzenle devam ediyorum inşallah senin bebeğinde düzenli uyur 🤗 başka bir sıkıntısı olabilir belki kalkıyor uyumuyorsa eğer her bebeğin gelişimi sıkıntısı farklı oluyor inşallah çözümü bulursun
ecrin4efe9 Benim kızım da 7 aylık .5 aydan sonra sürekli böyle . Gece 5 lere 6,7 ye kadar uyanık durduğu oluyo . Tabı bu saatlere kadar bazen 1 saatlık uyku uyuyo ama gündüz gibi geri uyanıyor
Trabzon ecrin4efe9 kızım böyle bişey yapmazdi ya yeni başladı bunu yapmayı. Nasıl kesicem bu hareketini bilmiyorummm ya geç yatırdım yine olmadı uyandı
ertugrulbey19 Zeynepeceninannesi-3 Ay yalniz değilmişim bizde 6bucuk aylığız son bi kaç gündür 4lerde 5lerde uyaniyor yaklaşık bir iki saat konuşup oynuyor sonra huysuzlaniyor zar zor uyutmaya çalışıyorum 🤦🏻 Gündüz uykusunu 3 uyku yapıyor o fazla geliyor artik diye düşünmeye başlamıştım bende bide erken uyutuyorum
durusemiha74 Benim kızımda aynı ya geceleri kaç kere uyanıyor beşte kalkıyor hergün yeni başladı bu huy neden böyle yapmaya başladılar acaba 😔
Trabzon durusemiha74 Benim kızım da öyle böyle bişey yapmazdı şimdi sürekli uyaniyo ve uyumuyo uzun süre diş mi ki acaba
minnakbaby durusemiha74 benimki de hep 5te kalkiyo surekli tekrar uyutmaya calisiyorim yapacak bisey yok 🙄
Trabzon Aysunaysunaysun diş olsa huysuz olmazlar mi . Aglamiyo öyle sadece uyumuyo uyumak istemiyo diş te olabilir 7 aylık oldu çünkü
Trabzon Zeynepeceninannesi-3 kaclarda mesela uyutuyosun kaçta kalkiyo bende düzene sokcam artık böyle olmuyo
ertugrulbey19 Zeynepeceninannesi-3 Ya bende yapicam ama nasil yapicam bilmiyorum ya gece uyanmasa bile sabah çok erken uyanıyor 6da falan o yüzden mecbur 3 uyku uyuyor
Zeynepeceninannesi-3 Trabzon bugün 4 buçukta uyandı daha uyutmadım akşam 9.30 da duştan sonra uyuttum tabi çok uyandı ama iyi en azından uykulu emip uyuyor cin gibi uyanmıyor en azından 🤭
ertugrulbey19 Zeynepeceninannesi-3 Güzel şimdilik blw yöntemiyle gidiyoruz biz tadimlar yapıyoruz 3 gün kuraliyla 😊 Sizin nasıl
Trabzon minnakbaby bana da öyle geliyo geç yattığı için yorgun düşüyo gecede o yüzden uyaniyo diye tahmin ediyorum
Trabzon MerveNurT benim kızım da 8.30 dedi mi uyurdu çok güzeldi düzeni sabah 6 da uyanirdi biraz durup tekrar uyjuya geçerdi ama 4 5 gündür bişey var yanı bide geç yatiyo 11 de uyuyo uyku saati de şaştı acaba geç yattığı için mi yorgun düşüyo vücut onu da anlamıyorum inanin
Peaceful Biz de 7 aylık olmamıza birkaç gün kaldı. Bu ara bizde de tuhaf durumlar var. Gündüz uyumuyor. Uyuyunca kalkıyor gece de bazen kalkıp uyumuyor anlamadık. Ek gıda nasıl gidiyor herkeste? Günde kaç kere vermek lazım artık?