sukranaslier Anneler 45 günlük anneyim kabız oldum çok su içiyorum kuru kayısı sürekli tüketiyorum ama hiç işe yaramıyor hamileliğim buyunca çektim yine başladı emzirirken dupelac şurup kullanabilir miyim bilginiz var mı
TutuKelesh sukranaslier kompostosunu yap iç, canım. Ama emziriyorsan dikkatli ol. Bebeğin ishal olur. Doktoruna danış bence. Geçmiş olsun
Hll20 sukranaslier lifli yiyecekler tüketmeye calış. Birde yürüyüş rahatlatiyordu beni tavsiye ederim.
Zynp2135 sukranaslier kesinlikle duphalac tavsiye ediyorum ben de 34 gün önce normal Doğum yaptım kabız oldum üstelik hemoroid oluşmuştu korkudan tuvalete gidemiyordum ama bu şurup çözüm oldu iyi ki almışım
Misirekmegii sukranaslier evet kullanabilirsin bende kabız olduğumda dr onu yazmıştı ve emziriyordum💎
sukranaslier Zynp2135 aynıyım o kadar spor yapmama rağmen bol bol su içiyorum yine başedemiyorum bebeğe isal eder mi die korkuyorum
Zynp2135 Rbysf evet canım ben de burda okuyup almıştım eczanede de söylemişlerdi emziren anneler için en içeriği güvenilir olan bu diye