Butterfly31 Kızım 17 aylık pütürlü yedirtemiyorum.Ağzına aldığı makarna , pirinç yanağında biriktiriyor çiğnetip , yutturamıyorum, bekletip geri çıkarıyor çok yoruldum artık yaşayan anneler varsa yardım edin napmam lazım 😢
Asporceee Butterfly31 daha önce Pütürlu gıda vermediniz mi hiç birden bire mi böyle yapmaya başladı hep mi böyleydi?
Gzd2010 Butterfly31 bizde benzer durumdayız 15 aylık oğlum 3 ay öncesine kadar cok güzel yiyordu ama 3 aydan beri sadece yoğurt süt çorba onun haricinde herseyi diliyle itiyor öğürüyor tiksiniyor. Birden zayifladı haftaya doktor tandevumuz var kan hormon ve vitamin testleri yapılcak istahsızlıgn bir sebebi varmı degerlerde diye bakılcak bakalım ona göre artk bir yol izlenir diye düşünüyorum cidden yeméyen çocuk çok zor
Butterfly31 Asporceee 9 aylık olana kadar dolma içini yoğurtla yiyordu 11 aylık olduktan sonra yemedi hep kustu dişleri çıktı hala püre istiyor .yanağında biriktiriyor
Nur_27 ne güzel başlık açmışsınız benim kızlarda yemiyolar , sadece arada tatlı yiyecekler olursa yiyebiliyolar ana öğün vermek işkence 1 -2 kaşık yedikten sonra tükürüyolar önlük takmamı da istemiyolar gün içinde 3 kez üst baş değiştirirm artık gerçekten yoruldum :((( hadi bunu dert etmiyorum yeterki yesinler de varsın üstleri kirlensin sorun değil artık ne yemek yapayım da bunlar yer düşüncesiyle düşünmekten kafayı yiyecem valla :((( (10 ocak 2019 doğumluyuz)
Butterfly31 Nur_27 yapmak problem değil aynen yeterki yesinler ama ağzında biriktirip çıakrtınca orda cinleniyor insan ne yapsam nasıl yedirsem diye dört dönüyoruz .bugün patates Kızarttım eline verdim ısırdı yanağında biriktirdi yarım saatte yuttu inanın .blw deneyin diyorlar oda böyle oluyor geö başladım galiba 😢sürekli püre verdim