Yamacbey Artık 13 aylık olucaz neredeyse ve ayakta uyutmak canıma tak etti nasıl bırakıcam hiç bir kere bile kendi kendine uyumuyor yani oyun oynarken uyku saati geliyor yerde debeleniyor ama hemen gelio ağlıyor uyutayım diye 😞
Ftmlssa Yamacbey rabbim kolaylık versin benim 4aylik 9dan beri salliyorum hala basindayim bırakınca ağlıyor sizlere saygm büyük 🤗🤗🤗🤗
guney_ve_sarpin_annesi Yamacbey ahh ilk oğlum geldi aklıma.😅 4 yaşına kadar salladım. 3 yaşına kadar bezledim. Herşey onun istediğine göre oldu. Öyle alışmıştı ki ayaklarım çocuk yokken bile salliyordum annem sinirolurdu uyarırdı 😊 ikinci oğlum 20 günlük bakalım neler olacak. Olsun canları sağolsun diyelim 😍🤗
nurbyrm44 Yamacbey Allah yardımcınız olsun ben 2. Ayın sonuna kadar zor salladım ağırlaştıkça bileklerimin ağrısından kalkamıyordum Allahtan kendisi zamanla sevmedi de bıraktı ayakta sallanmayı, Siz o kadar ay nasıl salladınız 😞
nurbyrm44 Yamacbey inşallah sizinki de daha geç olmadan zamanla rahatsız olur ve kendiliğinden bırakır 😞🤲🏻