Emine1650 hira5bugra- Süt Ve Süt ürünleri olan hic birsey yemiyorum canım. Peynir, Yoğurt, Tereyağ Kaymak Hazır gıdalar peynir altı suyu olan hazır gıdalar. Hemen hemen çoğu şey. Yediklerim sınırlı.
Ynctlgtmn hira5bugra- bizim vardi süt ve süt ürünleri alerjimiz 3 aylikken baslamisti 9. Ayda idyet actik ve gecti cok şükür Benm diyetmde süt ve süt ürünleri, icinde süt olan hersey paketli urunler falan, dana eti birde bunlar yasakti
Zehraaamavs Ynctlgtmn bebeginize ek gıdaya nasıl başladınız bizmde alerjimiz var şuan diyetteyim 20 gün oldu ama oğlum 6 ay 6 günlük ek gıdaya nasıl başlıcam Bu şekilde hiç bilmiyorum egzama biraz geçti ama kaka halen sümüksü neyle başlamam gerek ilk olarak yogurt da verilmiyor
Ynctlgtmn Zehraaamavs ilk olarak kabak havuc patates puresi bunlarla baslamistim ven sonra meyve pureleri tabi hep 3 gun kuraliyla verdim kakadaki mukus bizimde ek gidaya baslayinca gecmisti doktor mukusu cok onemseme kan olmadikca diyodu cok sukur gecti oda
Emine1650 hira5bugra- Maalesef :( Pasta poaça Börek Ne Varsa. Cok zor bir durum yediklerimiz sınırlı ama mecbur olunca yapacak birsey kalmıyor. İnşallah bir an önce gecer bu durum