Sdtcnby Merhabalar, piyasada bulunan bilimum tüm gaz ilaçlarını denedim ithal olanlar da dahil. Gaz sorununu çözemedim maalesef bugün bunu deneyeceğim, Kullanan tecrübe eden tavsiye eden var mı ?
Tuba Sdtcnby Ben oğlum da kullandım faydasını görmedim ama kullanıpda faydasını gören bir çok anne var çevremde 👍🏽
Rengin Sdtcnby biogaia ile birlikte kullandik biz doktoru öyle vermisti faydasini gördüm ben. Ama nasil kullandim hangisinden ne kadar inanin hatırlamıyorum 😑
Kbrbydk Sdtcnby evet düzenli kullanımda baya etkisini görüyoruz. Gün içinde emzirmeden bir 10dk önce filan veriyorum sonra emziriyorum gazını rahatlikla çıkarmasına yardımcı oluyor. Yoksa saatlerce gaz sancısı yüzünden krizlere giriyordu yavrum😖
Dilaramert Bende sab kullandım ebemiz onermisti cok buyuk gaz sancisiyla solugu saglik ocaginda alinca hemen ilaci aldik verdik etki etti biraz sakinlestrdik daha snrasinda duzenli sekilde kullandik ve kabus gunleri atlattik tabi bu sirecte yememe icmeme dikkat ettim bebegime masajlar yaptim Allah yardimciniz olsun ben memnun kaldım