MEmerve Kızlar iyi akşamlar biz 6 aylığız. 6 ay boyunca molfix pure soft kullandık. Bugun yineoğlumun altını açtığımızda bezinin yapıştığını gördüm. Ve artık degiştirme kararı aldım. Önerebileceğiniz bir bez var mı acaba. Molfix çok iyi sızdırmıyor ama yapışıyor işde. Önerilernizi bekliyorum
hira5bugra- MEmerve a101 in bezini çok önermişlerdi ne yalan söyleyim hiç kullanmadım primadan çok memnunum
Eminef MEmerve tabikş bebekten bebeğe fark ediyo ama prima dan başka bez tanımıyorum canım 22 aylık ara ara farklı bezler de illaki denedik ama prima dan asla vazgeçmedik oğluma en iyi gelen kesinlikle her zaman prima oldu
svnr MEmerve eger kakalı bir ssüre kaldıysa yapışıyor kaka yapınca hemen değişirseniz o sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum tabii ekstra bir durum yoksa… bnde molfix kullanıyorum yalnızca beklediğinde yapışıyor.
Deletedmom260 Birmartannesi bi arkadaşım bana pine marka bebek bezi önermişti deneyin isterseniz MEmerve
Birmartannesi Bende bekleyeyim,, sanırım erkeklerde hepsi yapışıyor,sleepy,molfix,prima,canbebe,migros un bezi hepsini kullandım ama tatmin edici bi sonuç alamadım,ama sleepy ile devam edicem sanırm,,
Tas67 MEmerve canım ben giggles kullanıyorum çok memnunum 5.5 aylık oğlum var öyle bahsettiğiniz gibi hiç yapışıklıkla karşılaşmadım🤚🏼 Türk malı ve çok kaliteli🤗
Eminef MEmerve aktif bebekten ben daha memnun kaldım canım premium. Serisinde güzel tabiki sızdırma pişik yapmadı oğlumda ama onda böyle çocuğun poposuna pamuk bırakmıyo o pek hoşuma gitmiyor
Seda_123 MEmerve Valla prima kullanmış biri olarak soffio 10 numara a101 bezi kullanıyorum çok iyi tavsiye ederim prima iyiydi sızdırma hiç yapmıyordu ama bizde pişik yaptı canbebe molfix de denedim molfix sızdırdı canbebe de çok kalın geldi