Gulsahh5258 Sevgili anneler ❤️ A101 veya bim in bezlerini kullanan var mı aranızda ? Ben şuan prima kullanıyorum da bezimi değiştirmeyi düşünüyorum 🤔
Sekerlik14 Gulsahh5258 basta ben prima kullandım.kimyasal var diye sleepy kullanıyorum simdi pisiknolmasin diye islak mendili yikayip siliuorum altini.
Sekerlik14 Gulsahh5258 basta ben prima kullandım.kimyasal var diye sleepy kullanıyorum simdi pisiknolmasin diye islak mendili yikayip siliuorum altini.
Benvanaktn ErtugrulAnnesii bende aynı sebeplerden prima'dan vazgeçmeyi düşünüyorum can bebe aldım ama prima kadar cildi iyi tutmuyor gibi, huggies de ciltte buruşma vs gibi durumlar oluyor mu acaba ve sızdırmazlığı nasıl?
Benvanaktn Prima gibi gece boyu degistirmeyince kuru ve sızdırmayan bez öneriniz var mı prima 10 saate kadar güzel kalıyor.
Sekerlik14 Benvanaktn 10 saat nedir yaa pişik olmayan da olur o kadar saatte en fazla 3/4saat bi bezinomru bebeğe yazik
Benvanaktn Sekerlik14 kızım gece uyurken degistiremiyorum uyanana kadar 9-10 saat geçiyor prima da bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar pişik sorunu yaşamadık yani ama daha uygun ve doğal dokulu bir bez arıyorum markayi değişmek isteme sebebim bu yüzden.
Benvanaktn Sekerlik14 Anladım, yeni dogan için ıslak pamuk mendiller var hazır onlardan memnunum ben, sleepynin oda deneyebilirsiniz sizde.
Sekerlik14 Benvanaktn uyurken neden degistiremiyorsun? Ben uyusa da bakiyorum kirlenmis degistiriyorum bebeg de yazik bi hava almasi lazim vucudun
Benvanaktn Sekerlik14 bez zaten kuru oluyor ıslaklık göstergesi dolmuyor rahatsız olsa uyanır zaten kakali olursa hemen değiştiriyorum o yüzden sorun olmadı şimdiye kadar.
Sekerlik14 Benvanaktn doktor ıslak mendil kullanma yıka lavaboda dedi bebeği bende o yüzden ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum yenidogan aldığım halde