LiyaveBabasi Selamlar 1 Haftalık Bebeğimin gözünde çapaklanma başlangıcı var iki gözü eşit seviyede açılmıyor ilk çocuğumuzdada vardı muhtemelen çoğu bebekte olan semptom Tavsiye edeceğiniz Göz Damlası var mı ?
Yagmur05 LiyaveBabasi netira kullandım günde 1 defa 4 damla önerdi doktorum banyodan sonra üşütünce oldu benim başı açık kalmasın bebişinizin geçmiş olsun
aysegull LiyaveBabasi ılık su ile günde 3-4 kere silin bir iki hafta içinde. Geçiyor. İlk zamanlar bizde yaşadık
Eliffff LiyaveBabasi bizimde olmuştu doktor netira göz damlası verdi kullanınca geçti. Birde hergün göz kanallarına masaj yapın çünkü bebeklerde çok az çalışıyormuş o yüzden çapaklanma oluyor
Beyzaaa Hacerr anne sütü zararlıymış galüba canım bir doktorun yazısında okumuştum bende sıkıyodum korktum bıraktım
LiyaveBabasi Çay ile kompress yapıyoruz Fakat Netira ya ihtiyaç olucak Gibi yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Sibell LiyaveBabasi biz göz damlası kullandığımız halde geçmemişti. Kesinlikle göz kanallarına masaj yapın iyi gelir mutlaka