Nurhanalp Hira12 yeşil kaka senın yedıgın veya aldıgın ilaclarla alakalı olabılıyor kımı zamanda mukusla bırlıkte goruldugunde alerjı belirtisi oluyor normaldır yesıllık agırlıklı cok beslendıysen olmus olabılır
Canangun Hira12 bizde 55 gunluguz bizimde 1 haftadır yeşil koyu kakamiz var 2 gun de bir kaka yaparsa yapio yapamazsa biz yaptiriyoruz
mutlulukkutusu Hira12 mama alan bebeklerde olabiliyomuş intenrette okumuştum canım veya enfeksiyonunda habericsi olabilirmiş yazıyodu
Hira12 Netten baktıgımda sütün yaglı kısmını alamadıgı için dior ama üst üste iki kere yapınca korktum
tgbakerem Hira12 benimde bebegim 2 gun once yapinca doktorumuza fotografini attim normal dedi arada boyle olabilir onemli olan kanli yapmamasi dedi
26azraa Hira12 benimde kızım 5 aylık yeşil sarı yapıo anne sütü mama veriyorum normal dıyorlar korkmana gerek yok bence her bebekte olan birşey
Si_se_ta_be Hira12 Genelde eğer gazlı bir çocuksa ondandır. Ama huzursuzsa sürekli ağlıyor hiç uyumuyorsa kulağı ağrıyordur. Vitamin ilacı başka bir ilaç yada sizin kullandığınız bir ilaç varsa i da yapabilir.