Mislinam Merhaba bayanlar benim kızım 30 aylık tuvalet e alıştırmaya çalışıyorum 3 ay oldu hala tuvaletini söylemiyor . Ben götürüp getiriyorum. Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var.
asafoglum Mislinam Canım ödül yöntemini denediniz mi? Her tuvalet ihtiyacını söylediğinde sevdiği bir çikolata şeker oyuncağını falan verebilirsin parka gidecez diyebilirsin vs vs.Etkili bir yöntem.Tuvaltten korkuyor mu? Belki korkusu var ve söyleyemiyor.Bazıları sifon sesinden korkar mesela.
Mislinam Mervee1 evet canım konuşuyor . Ama söylemiyor tuvaletini . Mesela yaşıt kuzeni var eltim 10 gün oldu kızını alistirdi. Maşallah kızı şimdi söylüyor gece bile beze yapmıyoruz. Ama benim ki yapıyor yapsa bile söylemiyor. Sık sık goturdugum halde yinede söylemiyor . Altına kaçırıyor.
Mervee1 Mislinam Hım anladım ben oğlumu kendisi altına yaptığında rahatsız olmaya başlamıştı ve oylelikle söyledi bıraktırdım burada çocuğun hazır olması da önemli stres yapıp kıyaslama Başkalarıyla allah kolaylık versin canım .
Mislinam Mervee1 ben gebeyim canim25 haftalık artık migdem almıyor kokusuna . O yüzden alıştırmak istedim. Doktorda 24 33 ay arası önerdi bez bırakmayı.
Melekler Zorlama canm benim kızımda öyleydi alarm kurmuştum saat başı götürüyordum ama ben üsteledikçe o söylemedi 1 ay sonra yine denedim ve bu süreçte yanım da da gördüm anlattım kızım böyle böyle diye sonra kendi alıştı ve 3 günde öğrendi
Aa80 Mislinam benimki bezsiz çişini tutuyor bildiğin. Pijama filan giydirince direk altına yapıyor inşallah alışır birkaç güne kadar
Melekler Mislinam Zorlama ile olmaz kuzum işte sen ona iyilikte anlat sana ödül var de sevdiği şeyleri öne sür bunları alırım falan de heveslendir bir de alıştırma kilodu al ben onunla çok rahat ettim Tavsiye ederim 1 ay sonra onunla dene beze böcek gelmiş falan de bağlama kilodu giydir alışır canm kız mı erkek mi erkek bi tık daha geç bırakıyor