tuba8burak Prima premium care kullanıyoruz. Ama diğer markadaki bezleri de denemeyi düşünüyorum. Tavsiye ettiğiniz memnun kaldığınız bezler hangileri kızlar🤗
Defne_cicegim tuba8burak bdn normalde molfix kullaniyodum çokta memnunum ama markette sleepy vardı mecburiyetten almak zorudnat kaldım molfix kalmamıştı ama asla memnun kalmadım yarım saatte hemen çiş doluyo sanki saatlerce bez alınmamış gibi sevmedim malesef
Fatma_FLZ tuba8burak bende sleepy natural kullaniyorum Prima premium care denedom piponuzu kızarttı Goon denedim bana bezi ıslak gibi geldi Bir e Molfix püre soft denedim beyaz paket olan Çok memnun kaldım Eğer Sleppy stok yapmasaydım ona geçerdim
Ozteber tuba8burak migrosun minies bezi gayet memnunum cnm 20 aylık kızıma 1 yaşından beri kuaniyorum. İkinci bebeğime de 40 günlük flndi minies markasına geçeli iki cocugumdada bı sıkıntı yasamadim
Zeynepeceninannesi-3 tuba8burak molfix kullanıyorum çok memnunum denemek için slepi külot bez aldım ama hiç beğenmedim çok kalın bi tuhaf
Boncuk25 tuba8burak migrosun minies canm 2 çocuklu anne olarak tavisye ederim her bezi denedm minies gibisi yok
Kucukkalbim tuba8burak Sleepy natural veya molfix hangisini uyguna denk gelirse onu kullanıyorum ikisinden de çok memnunum
Deletedmom289 tuba8burak sleepy natural gayet guzel tvsiye ederm.sizdirma bazen oluyor ama bebegimn pisigini gecirdi
Betvol35 tuba8burak molfix kullanıyorum dokusu çok güzel oğlumda kullandım şimdi kızımda kullanıyorum
AylaM46 tuba8burak ben kızım için prima kullanıyordum haluk levent baby turco yu tavsiye edince denemek istedim inan çok memnun kaldım fiyatıda bi hayli uygun şimdi geceleri prima güzleri baby turco bağlıyorum hiçbir şikayetim yok dene derim 🤞😊