Busraae Arkadaslar aranızda havaalanında çalışan varmı? Varsa birsey soracagım hat uçuşlar haziran 28inde açılacakmıs ya bu uçuşlara istanbulda dahil mi acaba?
tosbikinannesii VERA19 canım ben 10 hazirana İngiltere londra için bilet aldım ertelenmezse inşallah 10undan sonra 🤷♀️ ama hangileri bilmiyorum
Busraae tosbikinannesii insallah kuzum bizde ta virüsten önce İstanbul uçak bileti almıstık 4 temmuza simdi nolcak istanbulu açarlar mı bilmiyorum
VERA19 tosbikinannesii Yaa inşallah ertelenmez gidersiniz biz Türkiye’ye gitmek istiyoruz ama internette hangi ülkelerin kabul edildiği yazmıyor baktım.Acaba anlaşmalı olduğu ülkeler mi girebilecek?
tosbikinannesii Busraae açarlar gibi canım yakından takip ediyorum da temmuz ağustos baya genişliyor uçuşlar
tosbikinannesii VERA19 canım bi liste vardı o ülkelerden gelenler 14 gün karantina şartı ile alınacaktı. Sonra net bir açıklama yapılmadı malesef
VERA19 tosbikinannesii Ha pardon yanlış okumuşum canım,bende Türkiye ile anlaşmalı olan ülkeler diye bişey hatırlıyorum ama emin değilim🤷🏻♀️