Sinif177 Defnekayra contractubex ilacını kullanıyorum. Bi 3-4 ay daha kullansam iz tamamen kaybolacak gibi. Sezaryen dikişimin yukarısı hissiz. Bazen kaşınıyor ve hafif kaşırken ağrıyor. Yaranın üstü değil. Göbek deliği ile sezaryen dikişimin arasında olan yer.
Busra5341 CanBarlas bendeee bendeee 😞 ve genisledim her ne kdr esim dile getirmesede cok hoslandgini dusunmuyorum bu halimden gecen giyinirken şöyle bir suzdude gobegime gobegime 😂😂
CanBarlas Busra5341 ondan geçtim ben kendim memnun değilim bir taraftan kendine haksızlık etme doğum yaptın diyorum ama vermeden de olmaz
Gamzeli03 Emineszrtas nasıl peki diyetisyen ölçüm falan yapmadan doğru diyet nasıl veriyor ücret ne kadardır
osibrabia CanBarlas ya bende de istikrar yok 3 gun spor yapiyosam 4. Gun yapamiyorum boyle olunca da kilo veremiyorum 😒
Emineszrtas Gamzeli03 Kilonuzu boyunuzu bel ve kalça ölçünüzü yolluyorsunuz bir şeye alerjiniz olup olmadığı emziriyorsanık bebeğinizin kaç aylık olduğunu gönderiyorsunuz bir planlama çıkarıyor. Eğer harfiyen uyarsanız muazzam sonuç. 2 haftada 4 kilo verdim 😊😊
Emineszrtas Gamzeli03 Ücrerlri değişir muhakkak. Ben ilk deneme paketi aldım 2 haftalık 55 tl şimdi aylık paket aldım 110 tl
Gamzeli03 Emineszrtas cnm iki hafta da kaç kilo verdin nasıl gelişiyor süreç biraz bilgi verir misin zayıflamam lazım ama emiziriyorum ağır diyet yapamam da motive edici birşeyler olsun ki destek versin
Defnece Emineszrtas ya süpermiş nerden aldınız ben artık çok kötüyüm kesinlikle tıbbi destek almam lazım 😔