Nhbetul Merhaba tatliş anneler. Kızım 5 aylık. O verecekmiş gibi Babalar günün de eşime bişi almak istiyorum. Yanlız hiç bi eksiği yok. Gerçekler herşeyi var. Ne alacağımı bilemedim yardım edermisiniz?
Mrs_Mert Nhbetul Eksiği yokmuş belki manevi şeyler düşünebilirsiniz. Ben de beyaz bi tişörte kalbinin üzerine bebeğimin el izini basayım dedim ama giyme konusunda şüpheye düşmeye başladım. Bi de kol saati çok takıyo. Belki kızımızın adını yazdırabilirim şimdilik sadece taslak halindeler 😍
melisaninannesi Nhbetul çiçek sepetinde baba kız ya da baba oğul ahşap fotoğraflı anahtarlık var ama yorumları kötü soyulmuş falan yazmışlar aslında çok tatlı bir hediye ben de düşünme aşamasındayım
Nhbetul Mrs_Mert Gerçekten çok tatlı bir düşünce ben kesin giyerim de benim eşim hayatta böyle şeyler giymez o biraz ağırdır
Mrs_Mert Nhbetul Benim eşim de öyle dışarda giymez ama evde giyer mi diye düşünüyorum 🤷🏻♀️🙄 o giymezse ben kesin giyerim de 🤭 sanırım tişörtü kendime yapıp eşime başka bi hediye düşünücem
SinemTvl Nhbetul ben bir kağıda oğlumuzun el 👣 izlerinden resim yapacağım maddi bir şey almayı düşünmüyorum
Mrvlshn55_ Nhbetul insta da bi site buldum ben çerçeve bebeğinin ya da babasıyla ikisinin resmini koyup yanına güzel sözler yazmışlar benim çok hoşuma gitti onu yaptırıcm büyük ihtimal iş yerinde masasında durur diye düşündüm
Gulmrt Nhbetul instada ceflatolye var ordan tshirt yaptırcam kızımla beraber küçük çizimli çok hoş dışarda da giyilir. Daha önce de defter yaptırmıştık çok güzel olmuştu