gozdeteacher Bsradkn Kol, bel, sırt her yerimi mahvediyor sağolsun 😣😂 Benimki bi de agu gugu yapmıyor hala pek. Bugün bi ilk kez abu gibi bi şey demeye çalıştı bi iki kez. Sonra o da bitti. 🙄
AYaseminA54 Zeyzeyyyy86 yaaa gerçekten mi 😍bende bundan sonrası ayaklanma olur böyle geri viteste devam eder diye şey yaptım 💃teşekkür ederim ☺️
Si_se_ta_be Bsradkn Bizimde dönmüyor hala koyuyorum yüzüstü bur süre sonra sıkılıp ağlıyor sırt üştüyken kalkıyor ama
Tuuba_ua Peki ek gida ile ilgili ne düşünüyorsunuz neler planliyorsunuz mama ve anne sütü veriyorum ben 6 aya girince ne yapacağız hanimlaaaarrr
Deletedmom336 Tuuba_ua mama iciyor sebzeyle basladik 3 gun kabak simdi 3 gun havuc ekledim snr patates eklycem.snr patatesi cikartip yiyebilecegi mevsim sebzelerini eklycem
Bsradkn Ben 5 ay girdim doktora gidicem bu ay için ek gıdaya geçiç yaparız demişti daha doktora gitmedim mama hiç vermedim
Deletedmom336 Bsradkn yuzustunden sirt ustu 3 4 defa döndü simdi koyuyorum agliyor dönmüyor yanalara dönüyor sirt ustuyken.gec donen baya cocuk var ama
Tuuba_ua Deletedmom336 işte ben bu 3 günden sonrasını merak ediyorum mesela karışık bir şekilde haşlayıp ezip yine öyle mi vereceksiniz
Bsradkn Arkadaşlar bide acil olarak bebeğinz Kaka yapamadığı zaman denediniz bir şey var mi doktora şurup verdi ama pek işe yaramadı çünkü ıkınıyor gibi ne yapmak lazım
Gdogru Bsradkn bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum çok zorlanırsa. Bi de dün burda arkadaşın biri salatalık yeyip üstüne su içtim emzirdim 4 saat sonra yaptı dedi onu da denedim ama bekliyorum ben bugün 3.gün
Bsradkn Gdogru zeytinyağı verdiim bende rezene çayı içtim hata onada 2 kaşık falan verdim ama tık yok
Musab34 Bsradkn benimde dort bucuk aylik gibi donmeye basladi. Bes aylik sirt ustu yatirdigim an donuyor emeklemek istiyor. Emeklemeyince sinirlenip agliyor 😃 ama bebekten bebege fark ediyor alti yedi aylik donenler bile oluyor kafana takma