Birkizbirerkekannesi https://imgyukle.com/i/yOLzd6 Bu nedir arkadaşlar ?? 6 aylık bebeğim böcek mi ısırıyor??
Hohomoromu Birkizbirerkekannesi sinek ısırıgıda bazı bebeklerde bu tarz alerji yapıyor benım kızımda bebekken boyle okurdu sinek ısırınca yani illa böcrk ya da karınca olmasada sinekte bu halr getırıyor
Melo04 Birkizbirerkekannesi deterjan olarak granül olanları kullanınca da oluyor benim kızımda öyle olmuştu sıvı deterjan kullanin eğer granül kullanıyorsanız tabi sinek böcek karınca varmı yatağını sık sık havalandırın
Birkizbirerkekannesi Deletedmom280 yok hayır görmedim hiç ama. Diğer kolu 4 gün önce falan oldu. Buda yoktu birden oldu uyanınca gördüm.
Birkizbirerkekannesi dbm ne böceği olabilir acaba ?? Sivrisinek falan mı böcekte yok ama iyice bakacağım odays
dbm Birkizbirerkekannesi bilemedim ki küçük bizim görmediğimiz böcekler oluyor. bizde de pek yok diye bilirim ama geçen kızımın yattığı yerin orda buldum minicik renksiz birşeydi. Bazen farkedilmiyorlar bile.
Birkizbirerkekannesi Hohomoromu bunu bende düşündüm ama internette pek bişey bulamadım. alerji de değildir heralde böyle olur mu bilemedim 🙄
Hohomoromu Birkizbirerkekannesi sinek , böcek haşeri ısırığı bebeklerde bu şekilde belirti verıyor canım
dbm Birkizbirerkekannesi böcek ısırmıştır o zaman. takipte kalın. Çarşaflarını falan bi yıkayın. 🤗 geçer inşallah.
Birkizbirerkekannesi Melo04 granül kullanıyorum bende 🙄 ve yeni giydirdigim kıyafetten sonra farkettim böyle olduğunu ama 🙄 e bebekten sipariş etmiştim bekliyorum sıvı deterjan bide onu deneyecektimn
Deletedmom322 Birkizbirerkekannesi benim bebeğimde de var aynısı, havalar birden ısınınca oldu kolları durup dururken. Şimdi de 2 tane bacağında var. Ben de böcek falan ısırı diye düşünüyorum. Şu sinek gibi minik bişiler var ya onlar sanırım. 🤷🏻♀️
Birkizbirerkekannesi Deletedmom322 daha sonra kızarıklığı geçip hafif sivilce gibi mi kalıyor sizinde ?? Bı sağ kolunda ki kızarık kaldı ama mesela bunlar söndü gibi ucu kaldı sadece
Birkizbirerkekannesi Hohomoromu çok sağolun 😊 alerji diye korktum bende ama bı bakayım takip edeyim yined e
Deletedmom322 Birkizbirerkekannesi evet sonra geçiyo tamamen. Ben de alerji sandım ama değişik bişey yemedi hiç. Muhtemelen o küçük böcekler yapıyo. Bi de benim bebeğim sarı dokunsan kızarıyo zaten