Mom0870 -Tugce07- kakasında kan gördük 3 haftadır diyet yapıyorum ama deri testi yapılmadan kesin bir şey söylemek mümkün değil demişti doktorumuz teste gideceğiz
Cemre20 -Tugce07- huzursuzluk sürekli ağlama uykuya dalamama yüzünde egzama ve kulak arkalarında kabuklanma birde kilo alımı yavaslamis ti bizimki testte negatif çıktı ama bu olmadığı anlamına gelmiyor dedi doktor
Ozge_AyazEfee -Tugce07- kulak arkasında, kaşlarda ve burun kenarında sarı döküntüler olmuştu konağa benzer, kakada mukus, huzursuzluk, az kilo alımı, karnı gurul guruldu
iyikianneyim61 -Tugce07- 40 indan beri yüzünde kizariklik mukuslu kaka sesli kaka ve ensonunda kan gorunce artık alerjisi var kesin dedik ve alerji doktoruna gittik kızım suan 5 aylik deri testi yapildi deride negatif cikti ama bagirsak alerjisi dendi diyete girdim liste verdi bana kalsiyum verdi kizima probiyotik damla yuzune kremler ve alerji mamasi verdi yuzu geçiyor daha sesli kaka yapmiyor kakasi sanki eskiye gore iyi gibi ek gidada ins gecer diye dua ediyoeum gecebilir dedi çünkü doktorumuz
Prensannesi17 Mom0870 kaç aylık brbeğinz biz deri testi olduk temiz cıktı ama hala Egzema devam ediyor. Erkn test doğru sonuc vermiyor diolar
NurCelik Gürültülü kaka huzursuzluk hali kakada kan ve mukus egzama kilo alımında azalma olmuştu bizde
-Tugce07- Cemre20 evet ya bende şüphelendim aynı belirtiler var doktora gitmedim ama kendimi diyete soktum doğru mu bilmiyorum
Prensannesi17 Cemre20 aynı bizimde peki Nasıl durumu neler yapıyırsunz. Hangi diyetleri uyguluyorsnz gelişme varmı
Cemre20 -Tugce07- doktora gidin bence ama alerji uzmanı olsun çocuk doktorlari sadece oyalıyor insani
NurCelik -Tugce07- diyetteyiz şuan 5 ay oldu 1 ayda mukus düzeldi onun dışında sut içeren ürünler tüketmiyorum
2lokummannesiii Cemre20 evet ben alerji nedir bilmezken oğlumda sonuna kadar yaşıyorum. Sonra burda da oldukça alerjik bebek annesi var maalesef 🌳
Ozge_AyazEfee -Tugce07- süt ve süt ürünleri diyeti yaptım, ayrıca oğlum mama da aldığı için diyet mamaya geçtik
Mom0870 2lokummannesiii alerji uzmanı kan ve gaita testi Faso fiso en iyisi deri testi dedi bende bilmiyorum 🤷♀️
2lokummannesiii Mom0870 kan testi yapıldı bize onda çıkması daha muhtemel. Ancak deri testini bazı doktorlar sonuç vermiyor dese de bazı bebeklerde nadir de olsa sonuç veriyor.
Mugehan Prensannesi17 evet aynen öyle bizde 4 te olduk deri testi az birsey Yumurta dedi ama oda hani bisey.yok dememek icin gibiydi yinede diyete gir dedi yumurta yemedim ama tavuk yedim .. kanda birsey çıkmamıştı bu arada egzama git gide artti tum vücudur sardi bir ay sonra kanda hersey belli olmuştu o yuzden capraz reaksiyonlara dikkat