ilknurtalasgul Benim oğlumda ısırıyor ama memeyi ısırdığı zaman hemen ağzından çekip hayır o ısırılmaz diye uyarıyorum bazen bilinçsiz ısırıyor meme ucunu .Şuan 6 dişi var kolumu bacağımı omzumu ısırıyor epey de acıtıyor.
Neset Busra_esen tepki derken kızıp edince gülüyorlar 😂 ah oh yapıncada öyle. Ben direk memeyi çıkarıp kapatıyordum. İstediğindede vermiyordum. Isırıyorsun acıyo diyordum
Dorukege Üst dişleri çıkmak üzere benimkinin altta iki disi var onlarla tutuyor sündürüyor mahvetti beni valla ne yapcaz biz 😅
Mucizem_0809 Busra_esen ya benimki meme ucunu değilde etrafındaki sivilcemsi şeyler varya onları yolmuş ısırarak acayip acıyo çektikçe resmen emzirirken ağlıyorum naptımsa düzelmedilerde
1986zeynep GramPozitifBakteri evet canım diş yrleri kaşındıkça bastırarak rahatlama sağlıyo o da bizi öldürüyo hanı kendi dişin ağrıyınca yada çekim yapılınca sende öyle hissedersin ben ilk alt dişlerde çektim 1 ay ilk üstleride 2aydır acı içinde bekliyodum hayır dedim olmadı meme vermedim olmadı bağırdım acıdan o güldü acımı içime atım yine yok bende acımıyo serbestsin al ısır diye diye en sonunda çıktıda otomatikmen bıraktı . Bide bebeklerde zevkten değil can acısından ısırdığı için rahatlıyolar hep memede kalmak istiyolar çok gece öyle göğsümde sabahladım
Tubbitak Busra_esen net ve biraz sert bir dille hayir isirmak yok isirirsan canim aciyor diye hatta memeyi kapat verme bir daha yaparsa yine bu sekilde anlayacak benim memem acilmisti artik
GramPozitifBakteri 1986zeynep ay zaten emerek uyuyor iyice abarttı bu aralar uyku falan yok bende iyice mala bağlamış durumdayım 2 saat uyursam ne ala onu uyutçam derken sabah oluyo :/ tepki verince gülüyo hoşuna gidiyo 7 aylık bebe 😄 biran önce çıksa da rahatlasak hepimiz inşallah benimki de bırakır çıkarınca 🤲🏻