Seymaaaaa Kizlar tatilde memleketlere gidilecek ve bebeğim için böyle portatif bir beşik tarzı yan sallanan bisiler arıyorum sonra zce ne almalıyım var mı bana tavsiyesi olan
defnesmomm Seymaaaaa kısa süreli kullanmak için birşey almanız doğru mu bilmiyorum, yer yatağı yapabilirsiniz bebeğiniz küçükse, minder filan olmaz mı gittiğiniz yerde?
Seymaaaaa Senha yan sallanmadan uyumuyor anakucagina sallaniyordu onu da bıraktı yan tarafa doğru sallanan bişi iatiyorum o yüzden canm
enguzelbekleyis Civilde satılan portatif beşikler var 180 tl falan bizimde var Annemlere kaynanamlara gidince atıyorum arabanın arkasına götürüyorum çok hafif ve kullanışlı tavsiye ederim
Seymaaaaa enguzelbekleyis hangisi iyi bilemedim va 4aylik bebeğim kaç kilo taşıyorlar araştırdım yazmıyor siteler yaş yazıyor kilo yazmıyor ya napicagimi bilmiyorum
Annekeki Sallanmayi bilemem ama biz park yatak alacagiz ebebekte 270 tl katlaniyor canta gibi herkes cok memnunmus.
enguzelbekleyis Seymaaaaa benim bebeğinde 6 aylık hala onda yatıyorum annem içine ince yünden bir minder de yaptı baya kullanışlı resim nasıl atılıyor biliyorum arama motoruna Portatif beşik cıvıl yazınca çıkıyor convers marka
Zehra1994 Seymaaaaa yataklı olanı da var ki kaldı ki yataksız olsa da bebekler içinde çok rahat ediyor direkt vücut şeklini alıyor diye trendyoldab bakabilirsin çeşitlerine
1prens1prensesannesii Seymaaaaa bebegen sayfası var instagram da ordan portatif beşik aldım anne yanı olaraktan kullanıyorum çok memnunum heryere götürebilirsin