Eymeniko_ Herkese merhaba 3 gündür oğluma yoğurt tattırıyorum bugün yer yemez çenesi ve etrafı kızardı. Mama kaşığıda temas etti biraz acaba kaşığın değmesinden dolayı mı yoksa yoğurttan dolayı mı oldu bilemiyorum. Alerji bu kadar kısa sürede ortaya çıkar mı
Begrich Eymeniko_ bebeğim 5 ay 14 günlük ben de 2 gündür yoğurt veriyorum, söylediğin gibi kırmızılıklar oldu ve çok üzüldüm alerji sanırım
Zeyno111 Eymeniko_ Geçen bir şey mi yoksa hala devam mı ediyor bazen hassaslıktan olabiliyor ama geçiyorsa doktorlar çok önemsemiyor bünyesi alışması açısından siz yine de kakasını vücudunu kontrol edin
Eymeniko_ Begrich peki yedirir yedirmez mi oldu canım benimki hemen oldu o yüzden kaşıktan dolayı tahriş olduğunu düşünüyorum ama emin olamıyorum
Eymeniko_ Zeyno111 vücudunu kontrol ettim canım bi şey yok dün kakasınada baktım onda da kan falan yoktu kızaran yerine krem sürdüm hafif söndü gibi
Zeyno111 Eymeniko_ Ben olsam vermeye devam ederdim diyet açarken bile doktorlar yoğun döküntü egzama kusma kaka yoksa devam edin vücut alışsın diyor dene bakalım yarında ne tepki verecek alışacak mı çoğalacak mı ya da doktoruna sor o yönlendirsin şimdi yavrucak bir şey olur Allah korusun
Eymeniko_ Zeyno111 tamam canım şimdi tamamen geçti yüzündeki yarın tekrar azıcık denerim bakalım teşekkür ederim