mihrosum Bebeği havucu sevmeyen oldu mu. Asırı puturlu, nebılım okadar buharda pısırdm su koydum zeytin yagı koydum, catalla ezdım. Ama ne kadar ezersem ezeyım tane tane gibi durdu. Ben mi beceremedim 😔 sonuc olarak agzını kapattı verdiklerimi tukurdu
biranne11 mihrosum Canım pütürlü değilde püre şeklinde denedin mi ? Birde bebekler malesef herşeyi sevmiyolar 😊 bi kaç gün sonra tekrar denersin😊
Thanim mihrosum benim bebegim sevmemisti ben de artik havuc corbasi falan yaparak yediriyorum napayim ☺️
Deletedmom7272 mihrosum oğlum 🤦🏻♀️ püre yaptım, çatalla ezdim pütürlü yaptım, çorbasını yaptım hiç birini sevmedi yemedi patatesle karıştırdım yibe yemedi hatta şimdi herkes dışardan verme alma gibi şeyler derler biliyorum sağlıksız olduğunu ama acaba hazır havuç püresini yiyecek mi diye 1 kere aldım onuda yemedi yediremedim sevdiremedim
Rumeysa34 mihrosum canım dün valla aynı durumu ben yaşadım bugün de yapacağım hiç sevmedi ve pütürlü yarına papatesle vereceğim mecburen
mihrosum biranne11 ya puturlu olarak 1 cay kasıgı a yakın verdım suuan uzuluyorum zorla verdim yavruma bıse olur mu acaba kabız falan 😔 e o zaman ben bundan sonra blender yapayım
mihrosum biranne11 canım bıse daha sorcam. Havuc mu boyle sert yoksa kabak patates falanda o boyle olur. Millet yapıyor yumusacık oluyor bızımkı tane tane gıbı
biranne11 mihrosum Bol su içirin ek gıdaya başladığınız için 😊 yok merak etmeyin birşey olmaz bundan sonra püre verirsiniz 😊 öyle ötle öğreneceğiz 🤩
biranne11 mihrosum Canım buharda yapıyorsan buharda yap. Ben kaynatıyorum yumaşak olunca suyuyla beraber blendrdan geçiriyorum. Bazen suyu kalmıyor güzel kıvam alana kadar su koyup blendrdan geçiyorum. Mercimek çorbası gibi düşün mercimekler yumşayınca blendrdan geçiyor ya ☺️
VERA19 mihrosum Sadece havuç bu şekilde oluyor öbürleri normal püre gibi oluyor,benim kızımda çok sevmedi pütürlü olduğu için bende kabakla karıştırarak yediriyorum arada kayboluyor
mihrosum Rumeysa34 napalm gerekirse bir daha deneriz. Canım normal patatesi mı veriyorsun yoksa tatlı patates mı
Ebruk42 mihrosum ilk verdigim zaman benim bebegim de sevmezdi simdi yiyor ama baska bir gun tekrar denersin😊
biranne11 Rumeysa34 🤷🏼♀️ Sakınabildiğimiz kadar sakınalım tabikide ama malesef 🤷🏼♀️ Belli bir yerde mudahale edemeyeceğiz
MerveNurT mihrosum ben çorbaya katıyorum bazen dışını soyup sertken eline veriyom ondan hiç sıkıntı yaşamadım tane olduğu için pek istememiş olabilir normaldir onun vitamini alsın çırbasında olsun yeterli bence ben blendrdan geçiriyom çırbayı öyle olunca içiyo ☺️
Aryasare mihrosum İlk veriyosan blendırdan geçir püre haline getir öyle ver hemen pütürlü yiyemeyebilir