Neslihankarabal Merhaba anneler tecrübelerinize ihtiyacım var. Kizim 3 ay 6 günlük 1 haftayı gecti rota virusu tanisi kondu tedavimiz ilacla evde ama ilaclarin faydasi yok şuanda yatakta inliyor. Uyku o kdr tatli geliyor ki bunu gozu acmadan yapıyor. Günlerdir ne gunduz ne gece uyumadim. Ben bunu kesin nasil geciririm bileniniz var mi?
Azraninnnannnesi Neslihankarabal öncelikle cok cok geçmiş olsun cok üzüldüm miniğinize 🙏🏻 Postunuz yukarıda kalsın diye yazıyorum aşıyı yaptırmış mıydınız ?
Azraninnnannnesi Neslihankarabal farklı bi doktora daha mı görürseniz acaba 🤔 allah şifalar versin kuzunuza inş hemencik atlatır bu hastalığı bende geçirdim küçükken cok iyi hatırlıyorum o yüzden hemen yaptırdım aşıyı
Ege Neslihankarabal çok geçmiş olsun anne sütü alıyorsa bol bol emzirmeye devam edin, emzirmiyorsanız yine bol bol sıvı vermelisiniz vücudu sıvı kaybını ne kadar çabuk telafi ederse o kadar çabuk iyileşir, Allah şifalar versin
Neslihankarabal Azraninnnannnesi aşıya 2 gun kalasi yakalandik. Dr gerek yok yakalandiktan sonra koruma saglamaz dedi
Neslihankarabal Sinemnar tsk ederim keske gecse artik. AglamktN uzulmekten sütüm kesilcek diye korkuyrm
Kelebek6060 Ben büyük oğlumda 1 hafta çektim . İlaçlar ile atlattık zaten hiç vişey yiyemiyor o durumda asidi kaçmış soda vermemi söyledi doktor yada bi serum vardı suya karıştırılıyor toz şeklinde onu aldırmıştı takviye olsun diye