Deletedmom_36 Lcw den alisveris yaptim ama bir turlu satin alamiyorum hata veriyor ilkkez alisveris yapiyorim bendemi bir sorun var acaba anliyamadim alisveris yapan varmi kizlarrr🙌🙌🙌🙌
hayalperest_ Deletedmom_36 bana da öyle oldu 20. denemede falan satın alabildim defalarca denerseniz bıkmadan oluyor
turkuaz1290 Deletedmom_36 lcw corona yüzünden int satışı kapatmıştı şuan açtımı bilmiyorum ama açtıysada yoğunluktan dolayı öyle olabılır
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom_36 Çok yoğun sanırım ondan kaynaklı. Gece sabaha karşı falan yoğun olmayan saatlerde deneyin bence 😌
Deletedmom212 Deletedmom_36 ben alıyorum canım simdiye kadar hata olmamıştı belki yogunluk varsa sitede ondan olabilir canım
Deletedmom_36 hayalperest_ belkide 50 kez denedim az onceki konusmadan sonra olmuyor🤦🏻♀️İllaki magazayami gitmem gerekiuor anlamadim
Deletedmom_36 turkuaz1290 bilmiyorum oyle birsey yazmiyor alisverisi yaptim ama satin alma kisminda hata veriyor🙄
Deletedmom_36 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi gecede bir iki kez denedim ama olmadi denemeye devam o zaman☺️Tesekkurler☺️
osibrabia Deletedmom_36 yok bende de sorun olmustu kendi kendime baya bi laf sayip civilden almistim cunku kapida odeme orda var bi de ordan bak istersen canim
Zynpakpnr Deletedmom_36 biz yaparkende hata verdı uygulama ya kişisel bilgilerin hepsini doldurun a yani üye olunca hata olmadı bilgileri doldurmak gerekiyor oncesinde